up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSwix Rakennetyökalu T423
  • Swix Rakennetyökalu T423
Swix

Swix Rakennetyökalu T423

plus

Swix Rakennetyökalu T423

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Swix Rakennetyökalu T423

RAKENTEEN RULLATYÖKALU

Taloudellinen ja käytännöllinen vaihtoehto käsintehdyille erikoistyökaluille. Toimitetaan kuulalaakereilla helpottamaan vierimistä. Vahva ja vakaa runko. Valkoinen nuoli osoittaa oikean liikkeen suunnan. Toimitetaan tavallisella rikkinäisellä 0,5 mm V-telalla. Rakenteen jäljet katoavat raudan vahaamisen jälkeen. Nuoremmille ja Loppet-kilpailijoille.

Ominaisuudet:

Onko uusi World Cup -työkalu, jossa on kaksi painorullaa nopeussuunnassa.
Nämä telat sopivat myös T0405-työkaluun.
Kilpailupalveluun


Juuri nyt, Swix Rakennetyökalu T423 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. snowinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Huolto katalogista Työkalut kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Työkalut tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Swix Rakennetyökalu T423

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up