up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSwix Box Cross Country T550 Wax
  • Swix Box Cross Country T550 Wax
Swix

Swix Box Cross Country T550 Wax

plus

Swix Box Cross Country T550 Wax

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Swix Box Cross Country T550 Wax

KÄYTÄNNÖN WAX BOX maastohiihto! Erityisesti suunniteltu osastoja kovien vahojen, liisterit, luistovoidetta, puhdistusaineet, harjat, kaapimet, korkit, rakenne työkalut. Toimitetaan ilman vahaa.

Tekniset tiedot:

37 cm x 56 cm x 15 cm.


Swix Box Cross Country T550 Wax:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Työkaluttuotteita Huolto kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Swix-tuotteita snowinn:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Swix on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Swix Box Cross Country T550 Wax

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up