up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoRossignol Suojaliivi RPG
  • Rossignol Suojaliivi RPG
Rossignol

Rossignol Suojaliivi RPG

plus

Rossignol Suojaliivi RPG

Tuotekuvaus Rossignol Suojaliivi RPG

Uusi RPG VEST SR tarjoaa erittäin kevyt ja hengittävä takasuoja SAS TECH multi-vaahtomuovilla, joka täyttää EN CE 1621 2 normit.

Vetoketju ja vyötäröhihna, hengittävä, joustava verkkokangas parantaa hengittävyyttä ja sopivuutta.Jos etsit hiihtovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu snowinn:aan. Rossignol:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla hiihtotuotteilla on täysi Rossignol:n takaama takuu. Valitse yksi Suojaukset kategorioista ja tutustu laajaan Suojaukset tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Rossignol Suojaliivi RPG on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Rossignol Suojaliivi RPG

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up