up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPOC Peilin Linssi Iris Zeiss Regular
  • POC Peilin Linssi Iris Zeiss Regular
POC

POC Peilin Linssi Iris Zeiss Regular

plus

POC Peilin Linssi Iris Zeiss Regular

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus POC Peilin Linssi Iris Zeiss Regular

POC: n Carl Zeiss -objektiivit on valmistettu polykarbonaatista (PC) ja niillä on erinomainen suorituskyky. Kaikki sävyjen ja peilien yhdistelmät on valittu huolellisesti minimoimaan sisäinen häikäisysuoja ja hyödyntämään perusvärin edut kokonaisuudessaan.

Tärkeä. Linssin paksuuden muutosten takia vanhat kehykset ja linssit eivät ole yhteensopivia uusien kehysten ja linssien kanssa Iris, Retina ja Retina Big kanssa. Kaikilla uusilla linjoilla on + merkki linssiin.

LINSSI:

Ripel - Kaikki Zeiss-linsseillä on oleofobinen ja hydrofobinen käsittely, joka takaa veden, lian, öljyn ja pölyn pääsyn kiinni linssiin

Laajempi sävyvalikoima - helpompi löytää suosikki linssi sävyt, jotka perustuvat valintaan silmän mukavuuden ja esteettisyyden vuoksi

Alhainen valosuodatin Parempi VLT POC-spesifisellä Sonar-objektiivilla parantaa suorituskykyä heikossa valaistuksessa

Paksumpi linssi 1,8 mm linssi koko alueella parantamaan kestävyyttä ja kestävämpi linssi kiinnitys, erityisesti kaikki Iris, Retina ja Retina Big


POC Peilin Linssi Iris Zeiss Regular:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, hiihto verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin POC Peilin Linssi Iris Zeiss Regular. Linssit tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet POC Peilin Linssi Iris Zeiss Regular

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellinen

-

Täydellinen linssi aurinkoiselle päivälle, helppo laittaa ja ottaa pois kiinnikkeestä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up