up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOakley Objektiivi O2 XM
  • Oakley Objektiivi O2 XM
Oakley

Oakley Objektiivi O2 XM

plus

Oakley Objektiivi O2 XM

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Oakley Objektiivi O2 XM

Oakley-linssin sävyt on suunniteltu tarjoamaan paras yhdistelmä valosuodatusta, väritasapainoa ja visuaalista kontrastia. Vuoren näkyvyys voi vaihdella villinä, hilpeydestä sokeuteen kirkkaasta auringonvalosta ja kaikesta välillä. Oakley tarjoaa kattavan valikoiman suorituskykyisiä objektiiveja, jotka sopivat erityisesti suunniteltuihin perusvärisiin ainutlaatuisiin Iridium®-pinnoitteisiin, jotka on suunniteltu täsmälliseen viritykseen, kontrastia ja tasapainoa valonlähetykseen.

Ominaisuudet:

Valonlähde: 16%

Valoedellytykset: kirkas valo

Technologies:

Selkeys: Tavalliset linssit voivat suurentaa kuvia. HDO®-tarkkuus antaa vähemmän vääriä näkemyksiä koko näkökentältä.

Taitekerroin: Tavallisilla linssillä esineet eivät ole oikeastaan, jos näet ne. HDO® tarjoaa entistä tarkemman kuvan, joten aivojesi ei tarvitse ylitöitä.

UV-suoja: Kaikki Oakley-linssit estävät 100% UVA-, UVB- ja UVC-säteistä ja haitallista sinistä valoa jopa 400 nm.


Älä odota enää pidempään ja osta Oakley Objektiivi O2 XM. Jos sinulla on kysyttävää Oakley Objektiivi O2 XM:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä snowinn yhteydenottosivumme kautta. snowinn tarjoaa erityisen kokoelman Suojalasit ja aurinkolasittuotteita hiihto:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Suojalasit ja aurinkolasit varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Linssit varusteilla.

Ominaisuudet Oakley Objektiivi O2 XM

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up