up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOakley Objektiivi Flight Deck XM
  • Oakley Objektiivi Flight Deck XM
Oakley

Oakley Objektiivi Flight Deck XM

plus

Oakley Objektiivi Flight Deck XM

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Oakley Objektiivi Flight Deck XM

Prizm ™ on linssitekniikan vallankumous, joka perustuu vuosikymmenien väritutkimukseen. Prizm ™ -objektiivit tarjoavat ennennäkemättömän valonläpäisyvalvontaa, jolloin värit täsmälleen täsmäävät kontrastin maksimoimiseksi ja näkyvyyden lisäämiseksi.

Oakley-linssin sävyt on suunniteltu tarjoamaan paras yhdistelmä valosuodatusta, väritasapainoa ja visuaalista kontrastia. Vuoren näkyvyys voi vaihdella villinä, hilpeydestä sokeuteen kirkkaasta auringonvalosta ja kaikesta välillä. Oakley tarjoaa kattavan valikoiman suorituskykyisiä objektiiveja, jotka sopivat erityisesti suunniteltuihin perusvärisiin ainutlaatuisiin Iridium®-pinnoitteisiin, jotka on suunniteltu täsmälliseen viritykseen, kontrastia ja tasapainoa valonlähetykseen.

Tekniset tiedot:

Valonlähde: 26%

Kevyet olosuhteet: Lumikuuroja ja lumikuuroja

Kontrasti: Lisääntynyt


Jos haluat tietää lisää Oakley Objektiivi Flight Deck XM:sta tai muista Oakley-merkkisistä tuotteista Suojalasit ja aurinkolasit kategoriassa snowinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia hiihto:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Linssit valikoimaamme, mistä voit valita hiihtotuotteita Oakley:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Oakley Objektiivi Flight Deck XM

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä linssi

-

Perus kirkas linssi, toimii suunnitellulla tavalla. Lähetykset voivat olla nopeampia

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up