up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm
  • Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm
Oakley

Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm

plus

Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm

Oaklaey linssi sävyjä on suunniteltu tarjoamaan parhaan yhdistelmän valon suodatus, väritasapainoa ja visuaalista kontrastia. Näkyvyys vuorella voi vaihdella villisti, alkaen socked tuiskut ja päivänselvää kirkkaassa auringonvalossa, ja kaikkea siltä väliltä.


Oakley tarjoaa kattavan valikoiman suorituskyvyn linssit, jotka vastaavat erityisesti suunniteltu pohja sävyjä ainutlaatuisia Iridium® pinnoitteita, joiden tarkoituksena on tarkasti virittää, kontrastia ja tasapainoa valonläpäisy.Tekniikka:


PRIZM:

Prizm on vallankumous linssioptiikkaa rakennettu vuosikymmenien väri tutkimusta. Prizm linssit tarjoavat ennennäkemättömän valvonnan valonläpäisyä tuloksena värit tarkasti viritetty maksimoida kontrastin ja näkyvyyden parantamiseksi.


Iridium:

Suunniteltu tasapainottamaan valon läpäisyä ja vähentää häikäisyä, tämä palkkio Linssin pinnoite on valmistettu ylikuumennetulla metallioksideista. Sitä on saatavana spektrin värejä optimoimiseksi visio lähes mitä tahansa valaistusolosuhteissa.


Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa hiihto kaupassa, saat Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 79.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erittäin suositeltavaa

-

Täydellinen käytettäväksi kirkkaassa auringonpaisteessa.

Erittäin suositeltavaa

-

Ostin tämän linssin yhdessä naamion kanssa, jossa oli Hi Pink -objektiivi, jotta ne yhdistyvät, sillä mustat ovat aurinkoa ja aurinkoa päivinä pilvillä ja vaaleanpunainen hi-iltapäivinä. Maski on erittäin mukava. Minulla on brändin kypärä ja se sopeutuu hyvin hänelle. Ne ovat suuria ja tilavia, mikä tarkoittaa, että otsaan ei ole tilaa kypärän ja naamion välissä, suojellen sinua rinteiden tuulelta. Lisäksi leveys vähenee myös kasvojen tunteessa ja tuntuu vapaalta silmiltä, ikään kuin sinulla ei olisi mitään. Prizm-tekniikka toimii hyvin. Objektiivin vaihtaminen tuntuu aluksi hieman monimutkaiselta, mutta se on käytännössä käytännössä. Yhteenveto: Rakastan heitä ja suosittelen aina niitä!

Okleyn linssit

-

En ole vielä kokeillut niitä, vaan täydellinen lähetys

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up