up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm
  • Play videoOakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm
  • Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm
360

Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm

plus
Oakley

Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm

Prizmin? on vallankumous linssitekniikassa, joka on rakennettu vuosikymmenien väritutkimukseen. Prizmin? linssit tarjoavat ennennäkemättömän valonläpäisyvalvontaa, jolloin värit täsmälleen viritetään kontrastin maksimoimiseksi ja näkyvyyden lisäämiseksi.

Oakley-linssin sävyt on suunniteltu tarjoamaan paras yhdistelmä valosuodatusta, väritasapainoa ja visuaalista kontrastia. Vuoren näkyvyys voi vaihdella villinä, hilpeydestä sokeuteen kirkkaasta auringonvalosta ja kaikesta välillä. Oakley tarjoaa kattavan valikoiman suorituskykyisiä objektiiveja, jotka sopivat erityisesti suunniteltuihin perusvärisiin ainutlaatuisiin Iridium®-pinnoitteisiin, jotka on suunniteltu täsmälliseen viritykseen, kontrastia ja tasapainoa valonlähetykseen.

Ominaisuudet:

Valonlähde: 26%

Kevyet olosuhteet: Lumikuuroja ja lumikuuroja

Kontrasti: Lisääntynyt


Osta Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm markkinoiden halvimmalla hinnalla! hiihto verkkokauppamme, snowinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Suojalasit ja aurinkolasit lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset hiihto kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Oakley Fotokrominen Linssi Flight Deck Prizm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Oakley-objektiivi

-

Se on mitä se on ja tekee mitä tekee. Alkuperäinen

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up