up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoOakley Fotokrominen Linssi Canopy Prizm
  • Oakley Fotokrominen Linssi Canopy Prizm
Oakley

Oakley Fotokrominen Linssi Canopy Prizm

plus

Oakley Fotokrominen Linssi Canopy Prizm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Oakley Fotokrominen Linssi Canopy Prizm

Korvaava linssit on valmistettu palkkio Plutonite linssin materiaali, innovaatio, joka estää 100% kaikista UV-säteilyä. Oakleyn CAD / CAM tekee linssinvaihtoa yksinkertainen, mutta maksimoi törmäyssuoja, kun linssit on asennettu. Saat valitse suojalasit, valitse valinnainen Iridium Linssin pinnoite minimoida häikäisyä ja virittää valonläpäisy.Tekniikka:


Iridium:

Suunniteltu tasapainottamaan valon läpäisyä ja vähentää häikäisyä, tämä palkkio Linssin pinnoite on valmistettu ylikuumennetulla metallioksideista. Sitä on saatavana spektrin värejä optimoimiseksi visio lähes mitä tahansa valaistusolosuhteissa.


PRIZM:

Prizm on vallankumous linssioptiikkaa rakennettu vuosikymmenien väri tutkimusta. Prizm linssit tarjoavat ennennäkemättömän valvonnan valonläpäisyä tuloksena värit tarkasti viritetty maksimoida kontrastin ja näkyvyyden parantamiseksi.


Oakley Fotokrominen Linssi Canopy Prizm on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Linssittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Suojalasit ja aurinkolasittuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset snowinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Oakley-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Oakley Fotokrominen Linssi Canopy Prizm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Oakleyn katoskorvaavat linssit

-

Olin lainannut Oakleyn hiihtolasit, mutta linssi rikkoi onnettomuuden takia. Linssin vaihto oli halvempaa kuin uusien hiihtolasien ostaminen. ja kun olet käyttänyt oakley Prizm -linssejä, et todella halua käyttää sitä enää! ja toimitus oli erittäin nopeaa.

Oakleyn prisma

-

Rakastat ehdottomasti Prizm-linssejä. Sooo on ylimääräisen rahan arvoinen, koska ne todella parantavat suojalasien näkyvyyttä. Tämä oli korvaava linssi, kun raaputin typerästi kaivokseni, mutta olen suositellut Prizmia kaikille kavereilleni ja vaimolleni. Kun tyttäreni on tarpeeksi vanha, hän saa heidätkin!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up