up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoHolmenkol Ergo Side Wall Planer
  • Holmenkol Ergo Side Wall Planer
Holmenkol

Holmenkol Ergo Side Wall Planer

plus

Holmenkol Ergo Side Wall Planer

Tuotekuvaus Holmenkol Ergo Side Wall Planer

Ergonominen sivuseinä höylä liukuvat pinnat pohjan puolella. Nopea ja luotettava suksi-ja tuning ennen teroitus Ski reunasta. Terän asennon voidaan helposti ja joustavasti muuttaa. Mukana Varaterät Round 3 mm.

Älä odota enää pidempään ja osta Holmenkol Ergo Side Wall Planer. Jos sinulla on kysyttävää Holmenkol Ergo Side Wall Planer:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä snowinn yhteydenottosivumme kautta. snowinn tarjoaa erityisen kokoelman Huoltotuotteita hiihto:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Huolto varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Työkalut varusteilla.

Ominaisuudet Holmenkol Ergo Side Wall Planer

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up