up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226
  • Play videoCMP Takki Softshell Long Fit 3A22226
  • CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226
CMP
360

CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226

plus

CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226

Tuotekuvaus CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226

Tämä softshell-vaatekappale täyttää ne tarpeet, jotka haluavat nauttia ulkoilusta johtuen tuulenpitävästä ja vedenpitävästä kankaasta (WP 7.000), joka takaa erinomaisen hengittävyyden (MVP 1.000) kiitos Clima Protectin erikoislaatuisesta, mikrohuokoisesta kerroksesta.

Lisäksi on fleece sisäinen, joka pitää sinut lämpimänä ja tekee kangasta pehmeä ja miellyttävä iholla.CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226 erikoistarjous on sinua varten! Käy snowinn:ssa, kun haluat uusia hiihtovarusteesi. snowinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten CMP, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Naisten vaatteettuotteet.

Ominaisuudet CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up