up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226
  • Play videoCMP Takki Softshell Long Fit 3A22226
  • CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226
CMP
360

CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226

plus

CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226

Tuotekuvaus CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226

Tämä softshell-vaatekappale täyttää ne tarpeet, jotka haluavat nauttia ulkoilusta johtuen tuulenpitävästä ja vedenpitävästä kankaasta (WP 7.000), joka takaa erinomaisen hengittävyyden (MVP 1.000) kiitos Clima Protectin erikoislaatuisesta, mikrohuokoisesta kerroksesta.

Lisäksi on fleece sisäinen, joka pitää sinut lämpimänä ja tekee kangasta pehmeä ja miellyttävä iholla.Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään snowinn:ssa, omassa hiihtovarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Takittuotteita suoraan CMP:lta. Kysy meiltä lisää hiihtotuotteista, kuten CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet CMP Takki Softshell Long Fit 3A22226

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mukava takki

-

Olen erittäin tyytyväinen sekä takkiini että toimitusaikaan. Takki on vähän liian iso, joten välitän tämän äidilleni ja ostan minulle pienemmän.

Softshell

-

Erinomainen vestibilià, hyvä johtaja ympäri

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up