up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Takki Softshell 3A40537N
  • CMP Takki Softshell 3A40537N

CMP Takki Softshell 3A40537N

plus
CMP

CMP Takki Softshell 3A40537N

Tuotekuvaus CMP Takki Softshell 3A40537N

Jacket Fix Hood on CMP-miesten fleecevuori, joka on valmistettu 100% polyesteristä, joka antaa sille paremman kestävyyden ja kestävyyden ulkoisiin olosuhteisiin.

Miesten vaatteissa on täysi vetoketju, joka liukuu vetimensa läpi avaamaan ja sulkemaan vaatteen. Pään suojaamiseksi siinä on huppu.

Sivuilla CMP-urheiluvaatteissa on kaksi vetoketjutaskua, jotka suojaavat henkilökohtaisia tavaroitasi. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Tämä softshell-vaatekappale täyttää kaikki ne tarpeet, jotka haluavat nauttia ulkona, koska se on tuulenpitävä ja vedenpitävä (WP 7.000) kangasta, joka on kolmikerrosrakenne ja joka samalla takaa hengittävyyden (MVP 1.000 ) Clima Protectin erikoislaatuisen, mikrohuokoisen kerroksen ansiosta.

Lisäksi on fleece sisäinen, joka pitää sinut lämpimänä ja tekee kangasta pehmeä ja miellyttävä iholla.Jos etsit hiihtovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu snowinn:aan. CMP:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla hiihtotuotteilla on täysi CMP:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Miesten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! CMP Takki Softshell 3A40537N on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet CMP Takki Softshell 3A40537N

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Tiedot ostamiseen

-

Hyvää päivää, Haluan ostaa takki miehelleni, mutta sitä ennen tarvitsin kysymys: tämä takki on riittävä pitämään lämpimänä lämpötila joka laskee 3/5 astetta pakkasta? Kiitos huomiota, Odotan vastausta pian (en anna minulle takin) paeta. Vilpittömästi Silvia.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up