up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Takki Softshell 3A01787N
  • Play videoCMP Takki Softshell 3A01787N
  • CMP Takki Softshell 3A01787N
  • CMP Takki Softshell 3A01787N
  • CMP Takki Softshell 3A01787N
  • CMP Takki Softshell 3A01787N
CMP
360

CMP Takki Softshell 3A01787N

CMP Takki Softshell 3A01787N

CMP Takki Softshell 3A01787N

CMP Takki Softshell 3A01787N

plus

CMP Takki Softshell 3A01787N

Tuotekuvaus CMP Takki Softshell 3A01787N

Jacket Fix Hood on CMP-miesten fleecevuori, joka on valmistettu 100% polyesteristä.

Miesten vaatteissa on täysi vetoketju, joka liukuu vetimensa läpi avaamaan ja sulkemaan vaatteen. Pään suojaamiseksi siinä on huppu.

Sivuilla CMP-urheiluvaatteissa on kaksi vetoketjullista taskua henkilökohtaisten tavaroiden suojaamiseksi. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Tämä softshell-vaatekappale täyttää ne tarpeet, jotka haluavat nauttia ulkoilusta johtuen tuulenpitävästä ja vedenpitävästä kankaasta (WP 7.000), joka takaa erinomaisen hengittävyyden (MVP 1.000) kiitos Clima Protectin erikoislaatuisesta, mikrohuokoisesta kerroksesta.

Lisäksi on fleece sisäinen, joka pitää sinut lämpimänä ja tekee kangasta pehmeä ja miellyttävä iholla.Tilaa nyt oma CMP Takki Softshell 3A01787N:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita CMP Takki Softshell 3A01787N:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä CMP Takki Softshell 3A01787N:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 66.99 $. Suuresta Takit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet CMP Takki Softshell 3A01787N

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Takki

-

Erittäin hyvä tuote. Kiva kangas. Ohut mutta lämmin takki

Hyvä kauppa

-

Kevyt, mukava ja lämmin takki. Kävelyä ei ole kokeiltu vuorella, mutta se tuntuu hengittävältä ja hyvällä läpäisemättömyydellä. Hyvä hinta-laatusuhde.

Hyvän näköinen

-

Takin koko S sopii ok korkeudelle 171cm, 66kg, hartioille 46cm. Kosketus on mukavaa, sisällä on hieno fleece, huppu voidaan säätää. Ensimmäisenä päivänä sillä oli hieman hajua, mutta se meni nopeasti.

Hyvä takki, mutta materiaalityyppi on "kovaa"

-

Takilla on hyvä muotoilu, se on mukava, hyvin tehty, käytännöllinen, kaunis, mutta kun laitat huppu, kuten yleensä teen, kun liikut kävellessäsi, materiaalin kitka itsestään tuottaa melua, joka lopulta ärsyttää. Ainakin minulle. Mielestäni tätä näkökohtaa olisi parannettava, ilmeisesti merkityksetön, mutta että ne aiheuttavat tiettyä jatkuvaa ärsytystä.

Hyvä takki

-

Hyvä takki, mukava, kevyt ja melko lämmin. Täydellinen mitoitus.

Takki

-

Kaikki täydelliset. Hyvä laatu

Arvostelu

-

Toimitus ajoissa, erinomaisesti pakattu tuote, jolla on täsmälleen ilmoitetut ominaisuudet ja oikean kokoinen, löysin SnowInnin ja uskon todella, että käytän sitä uudelleen pian. Antonio

Takki

-

Ihana takki

Erinomainen tuote

-

Chaueta sopii erinomaisesti vuoristovaellukseen, lämmin ja hyväksyttävällä hengittävyydellä. Erinomainen vastine rahalle. Täydellinen toimitus, vaikka tilauksessa alun perin oli väärä koko, mutta annettiin korjata se ja saapui halutulla koossa ja 25% halvemmalla kuin Andorran erikoisliikkeessä.

Suuri takki

-

Suuri istuvuus ja mahtava .. erittäin mukava ja lämmin

Täydellinen

-

ok. täydellinen

Cmp softshell zip huppu

-

Good value. Hyvä tuulensuoja. Melko muotoilu. Se kaipaa lisää hengittävyyttä. ostaisivat

Odotettua parempi

-

Kuvista ei ole hyvin arvostettu, mutta kun sai huomaan, että on parempi laatu kuin odotettiin.

Pieni koko

-

Toimitus kesti liian kauan saapua noin kaksi kuvitella viikon että heillä oli Stock, pitäisi varoittaa, laatu artikkelin, oikea, mutta erittäin pieniä kokoja, 46 on minun tavallista koko, mutta tämä tuskin minulle voin solki vain voi ottaa mukaansa hienoja vaate, erityisesti kaulan, jos haluat ostaa tilata ainakin yhtä kokoa enemmän. En tee muutos tai palata sinne, koska kustannukset ovat kohtuuttomia. Tervehdys.

Softshell

-

täydellinen istuvuus, hyvä johtaja ympäri

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up