up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Takki Fix Hood 3A29385N
  • CMP Takki Fix Hood 3A29385N
CMP

CMP Takki Fix Hood 3A29385N

plus

CMP Takki Fix Hood 3A29385N

Tuotekuvaus CMP Takki Fix Hood 3A29385N

Pienien lasten tarpeisiin ja haluavansa pelata koko päivän ajan, CMP on suunnitellut tämän hupun softshell-vaatteen.

Tämän takin toiminnallinen ja tekninen luonne on kankaan erityinen, kolmikerroksinen rakenne, joka tekee siitä tuulenpitävän ja vettähylkivän ja samalla suojaa hengittävyyttä Clima Protectin erityisten lämpö-, mikrohuokoisten kerrostumien ansiosta .

Lisäksi on sisempi fleece, joka pitää ne lämpimänä ja tekee vaatetta pehmeä ja miellyttävä iholla.Tervetuloa CMP Takki Fix Hood 3A29385N erikoistarjoukseemme. snowinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia hiihtovarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa hiihtotuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Takit.

Ominaisuudet CMP Takki Fix Hood 3A29385N

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mukava takki

-

Upea takki edulliseen hintaan

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up