up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Liivi Fleece 3E65346
  • CMP Liivi Fleece 3E65346
CMP

CMP Liivi Fleece 3E65346

plus

CMP Liivi Fleece 3E65346

Tuotekuvaus CMP Liivi Fleece 3E65346

Pehmeä kosketus ja valmis kaikenlaisiin seikkailuihin.

tämä liivi Stretch Performance fleece on yleismaailmallinen vaate, jota voit käyttää monissa tilanteissa.

Pehmeä, joustava kangas omaksuu sinut lämpimänä ja pehmeänä tunteena.

Oeko Tex Standard 100: n mukaan haitallisille aineille testattu vaate valmistetaan kokonaan omissa tuotantolaitoksissa, joissa kiinnitetään erityistä huomiota sellaisten materiaalien ja väriaineiden käyttämiseen, jotka ovat ympäristöystävällisiä eikä ihmisille haitallisia.Jos etsit hiihtovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu snowinn:aan. CMP:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla hiihtotuotteilla on täysi CMP:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Naisten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! CMP Liivi Fleece 3E65346 on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet CMP Liivi Fleece 3E65346

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up