up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Housut Ski Stretch 3W18596N
  • Play videoCMP Housut Ski Stretch 3W18596N
  • CMP Housut Ski Stretch 3W18596N
CMP
360

CMP Housut Ski Stretch 3W18596N

plus

CMP Housut Ski Stretch 3W18596N

Tuotekuvaus CMP Housut Ski Stretch 3W18596N

Ski Stretch Pants on CMP-pitkät housut, jotka on valmistettu joustavasta kankaasta, jotta voit liikkua laajasti. Tämän urheiluvaatteen avulla sinulla on mahdollisuus harjoittaa urheilutoimintasi mukavasti, koska se kykenee sopeutumaan kehoosi.

Tämän CMP-urheiluvaatteen ominaisuuksien joukossa on tuotemerkin Clima Protect -tekniikka, joka tarjoaa riittävän suojan tuulelta ja vedeltä.

CMP-urheiluhousut ovat eristettyjä. Sivuilla on taskut, jotka pitävät tavarasi turvassa. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Nämä venytyskangasta valmistetut suksia housut ovat urheilullisia ja dynaamisia.

Clima Protect -teknologia, erityinen lämpömikroporikerros, joka on asetettu kankaiden väliin, tarjoaa ylimmän suojan tuulta ja vettä vastaan.

Käytetyt materiaalit varmistavat, että housut ovat laadukasta ja kestävää vaatekappaletta, kun taas twill on todella mukava kosketus, joka antaa heille erityisen ilmeen.

Muita tuotteen ominaisuuksia ovat nauhatut saumat, lumiset säärystimet, säädettävä vyö ja useat monitoimiset taskut.CMP Housut Ski Stretch 3W18596N on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Housuttuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Naisten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset snowinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman CMP-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet CMP Housut Ski Stretch 3W18596N

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up