up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Housut Ski 3W20636
  • Play videoCMP Housut Ski 3W20636
  • CMP Housut Ski 3W20636
CMP
360

CMP Housut Ski 3W20636

plus

CMP Housut Ski 3W20636

Tuotekuvaus CMP Housut Ski 3W20636

Ski Pants on miesten pitkät CMP-hiihtohousut , jotka tarjoavat suojaa jalkoillesi ja kaiken mukavuuden, jota tarvitset liikkeiden suorittamiseen. Tämän mallin suunnittelussa on ergonominen rakenne, joka sopeutuu vartaloosi ja helpottaa liikkeitä.

Tämä CMP-urheiluvaate on valmistettu tuotemerkin Clima Protect -tekniikalla ja suljetuilla saumoilla, jotka suosivat ilman kulkua pitämään ihosi kuivana ja samalla estämään kylmien tuulenpuuskien tunkeutumisen sisälle. Sen muotoilu sisältää vetoketjulliset sivutaskut, jotta tavarasi pysyvät turvassa.

Sen rakenteessa on lumiset säärystimet ja vyö, jonka voit säätää tarpeidesi mukaan. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Nämä Clima Protect -tekniikan ansiosta ergonomisesti sopivat Twill-housut takaavat veden kestävyyden ja hengittävyyden (5.000WP ja 5.000MVP) sekä antavat uskomattoman suojan.

Säädettävä vyön ansiosta voit löytää täydellisen istuvuuden, kun taas nilkan sisäinen takki pitää jalkasi lämpimänä ja kuivana.

Laaja valikoima värejä tekee tästä vaatetuksesta helppoa yhteensopiva kaikkien takkien kanssa.Jos etsit hiihtovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu snowinn:aan. CMP:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla hiihtotuotteilla on täysi CMP:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Naisten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! CMP Housut Ski 3W20636 on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet CMP Housut Ski 3W20636

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Vaate, joka suosii ja suojaa paljon

-

Ne sopivat täydellisesti ja ovat erittäin lämpimiä

Valkoiset hiihtohousut

-

He ovat saapuneet täydelliseen kuntoon, ne ovat sellaisina kuin ne näkyvät kuvassa ja pelaaminen on erittäin miellyttävää. Kiitos

Housut

-

Hyvä hinta, sillä laatutuote!

Housut

-

Erinomainen!

Housut

-

Hyvä laatu, kohtuullinen hinta.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up