up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Housut Ski 3W05526
  • Play videoCMP Housut Ski 3W05526
  • CMP Housut Ski 3W05526
  • CMP Housut Ski 3W05526
360

CMP Housut Ski 3W05526

CMP Housut Ski 3W05526

plus
CMP

CMP Housut Ski 3W05526

Tuotekuvaus CMP Housut Ski 3W05526

Ski Pants on miesten pitkät CMP-hiihtohousut , jotka tarjoavat suojaa jalkoillesi ja kaiken mukavuuden, jota tarvitset liikkeiden suorittamiseen. Tämän mallin suunnittelussa on ergonominen rakenne, joka sopeutuu vartaloosi ja helpottaa liikkeitä.

Tämä CMP-urheiluvaate on valmistettu tuotemerkin Clima Protect -tekniikalla ja suljetuilla saumoilla, jotka suosivat ilman kulkua pitämään ihosi kuivana ja samalla estämään kylmien tuulenpuuskien tunkeutumisen sisälle. Sen muotoilu sisältää vetoketjulliset sivutaskut, jotta tavarasi pysyvät turvassa.

Sen rakenteessa on lumiset säärystimet ja vyö, jonka voit säätää tarpeidesi mukaan. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Nämä Stretch-kangas housut tarjoavat sinulle näköalan, joka on sekä hienostunut että urheilullinen samanaikaisesti.

Täysin nauhatut, tämä vaatetus takaa veden kestävyyden (8.000 WP) ja hengittävyyden (5.000 MVP).

Kuuluisa Clima Protect -tekniikka tarjoaa sinulle täydellisen suojan huonoilta säältä, kun taas kätevä ja erittäin kiehtova hihna antaa sinulle täydellisen istuvuuden.

Nilkkaiset säärystimet pitävät jalkasi kuivana.

Muotoilu ja ompelu on suunniteltu yhdistämään korkean suorituskyvyn vintage-ilmeen, joka on tarkoitus kulkea vuosien varrella.Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi hiihto verkkokaupastamme. Osta CMP Housut Ski 3W05526 alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin hiihto tuotteisiin Naisten vaatteet ja täydennä varusteitasi snowinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet CMP Housut Ski 3W05526

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up