up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Housut Salopette 3W17397N
  • CMP Housut Salopette 3W17397N
CMP

CMP Housut Salopette 3W17397N

plus

CMP Housut Salopette 3W17397N

Tuotekuvaus CMP Housut Salopette 3W17397N

Pants Pants on pitkät talvihousut miehille CMP:stä, joka on valmistettu mikrohuokosista, mikä mahdollistaa riittävän ilmanvaihdon ja pitää ihosi kuivana ja poistaa tehokkaasti hikoilua. Se sisältää myös joustavaa kangasta, joka edistää liikkumisvapautta.

Miesten talvivaatteissa on Clima Protect -teknologiaa, joka kuitujensa ja tiivistettyjen saumojen ansiosta sisältää kosteutta ulkopinnalle. Yläosassa versio sisältää irrotettavat olkaimet.

Tämän miesten vaatteiden rakenteessa on säädettävä vyö, joka mahdollistaa paremman mukautumiskyvyn vartaloasi ja nivelletyt polvet, jotka estävät loukkaantumisia. Vaatteen kestävyyden lisäämiseksi siinä on vahvistukset nilkkojen ympärillä. Versio on saatavana useissa eri kokoisissa ja väreissä

Nämä venytyskangasta valmistetut salopetit ovat urheilullisia ja dynaamisia.

Clima Protect -teknologia, erityinen lämpömikroporikerros, joka on asetettu kankaiden väliin, tarjoaa ylimmän suojan tuulta ja vettä vastaan.

Käytetyt materiaalit varmistavat, että salopetit ovat laadukasta ja kestävää vaatekappaletta, kun taas venytyskangas antaa erinomaisen liikkumisvapauden.

Muita standout-ominaisuuksia ovat:

nauhatut saumat, lumiset säärystimet, säädettävä vyö, irrotettavat hihnat, nivelletyt polvet ja suojaava vahvikkeet nilkkojen ympärillä.CMP Housut Salopette 3W17397N:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt snowinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, CMP Housut Salopette 3W17397N:lla on CMP:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Housut kategorian Miesten vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet CMP Housut Salopette 3W17397N

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Marat

-

Jos ei tarvitse palata, hienosti. Palauttaaksesi tai vaihtaessasi, sinun on suoritettava perintämaksu etukäteen, vie se keräyspisteeseen, koska he eivät ota sitä kotona, ja palautus on kulunut kuukauden ......

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up