up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Housut Salopette 3W17397N
  • CMP Housut Salopette 3W17397N
CMP

CMP Housut Salopette 3W17397N

plus

CMP Housut Salopette 3W17397N

Tuotekuvaus CMP Housut Salopette 3W17397N

Pants Pants on pitkät talvihousut miehille CMP:stä, joka on valmistettu mikrohuokosista, mikä mahdollistaa riittävän ilmanvaihdon ja pitää ihosi kuivana ja poistaa tehokkaasti hikoilua. Se sisältää myös joustavaa kangasta, joka edistää liikkumisvapautta.

Miesten talvivaatteissa on Clima Protect -teknologiaa, joka kuitujensa ja tiivistettyjen saumojen ansiosta sisältää kosteutta ulkopinnalle. Yläosassa versio sisältää irrotettavat olkaimet.

Tämän miesten vaatteiden rakenteessa on säädettävä vyö, joka mahdollistaa paremman mukautumiskyvyn vartaloasi ja nivelletyt polvet, jotka estävät loukkaantumisia. Vaatteen kestävyyden lisäämiseksi siinä on vahvistukset nilkkojen ympärillä. Versio on saatavana useissa eri kokoisissa ja väreissä

Nämä joustavasta kankaasta valmistetut salopetit ovat urheilullisia ja dynaamisia.

Kankaiden väliin asetettu erityinen terminen mikrohuokoinen kerros, CLIMAPRO ™ tect -teknologia, tarjoaa parhaan suojan tuulelta ja vedeltä.

Käytetyt materiaalit varmistavat, että salopettat ovat laadukkaita ja kestäviä vaatteita, kun taas joustava kangas antaa sinulle erinomaisen liikkumisvapauden.

Muita standout-ominaisuuksia ovat:

teipatut saumat, lumikenet, säädettävä vyö, irrotettavat hihnat, nivelpolvet ja suojavahvikkeet nilkojen ympärillä.Tervetuloa CMP Housut Salopette 3W17397N erikoistarjoukseemme. snowinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia hiihtovarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa hiihtotuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Housut.

Ominaisuudet CMP Housut Salopette 3W17397N

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up