up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Housut Salopette 3W17397N
  • Play videoCMP Housut Salopette 3W17397N
  • CMP Housut Salopette 3W17397N
CMP
360

CMP Housut Salopette 3W17397N

plus

CMP Housut Salopette 3W17397N

Tuotekuvaus CMP Housut Salopette 3W17397N

Pants Pants on pitkät talvihousut miehille CMP:stä, joka on valmistettu mikrohuokosista, mikä mahdollistaa riittävän ilmanvaihdon ja pitää ihosi kuivana ja poistaa tehokkaasti hikoilua. Se sisältää myös joustavaa kangasta, joka edistää liikkumisvapautta.

Miesten talvivaatteissa on Clima Protect -teknologiaa, joka kuitujensa ja tiivistettyjen saumojen ansiosta sisältää kosteutta ulkopinnalle. Yläosassa versio sisältää irrotettavat olkaimet.

Tämän miesten vaatteiden rakenteessa on säädettävä vyö, joka mahdollistaa paremman mukautumiskyvyn vartaloasi ja nivelletyt polvet, jotka estävät loukkaantumisia. Vaatteen kestävyyden lisäämiseksi siinä on vahvistukset nilkkojen ympärillä. Versio on saatavana useissa eri kokoisissa ja väreissä

Nämä venytyskangasta valmistetut salopetit ovat urheilullisia ja dynaamisia.

Clima Protect -teknologia, erityinen lämpömikroporikerros, joka on asetettu kankaiden väliin, tarjoaa ylimmän suojan tuulta ja vettä vastaan.

Käytetyt materiaalit varmistavat, että salopetit ovat laadukasta ja kestävää vaatekappaletta, kun taas venytyskangas antaa erinomaisen liikkumisvapauden.

Muita standout-ominaisuuksia ovat:

nauhatut saumat, lumiset säärystimet, säädettävä vyö, irrotettavat hihnat, nivelletyt polvet ja suojaava vahvikkeet nilkkojen ympärillä.Hyödy nyt CMP Housut Salopette 3W17397N tarjouksistamme. hiihto verkkokaupastamme, snowinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden hiihto varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin hiihto kategorioihin ja löydä suosittuja CMP-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet CMP Housut Salopette 3W17397N

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up