up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Housut Salopette 3W15994
  • CMP Housut Salopette 3W15994

CMP Housut Salopette 3W15994

plus
CMP

CMP Housut Salopette 3W15994

Tuotekuvaus CMP Housut Salopette 3W15994

Eine sportliche und dynamische Kinderskihose aus Twill und Clima Protect Technologie, einem speziellen, mikroporsen Thermolaminat, joka on valmistettu tuulimyllystä ja maksimaalisesta tuulenpitävästä tuulesta ja tuulesta.

Das materiaali on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, ja se on suunniteltu optimaaliseksi.

Die Hose hat teilweis verschweite Nähte, einen Schneeschutz, einen regulierbaren Grtel und abnehmbare Hosenträger.

Vorgeformte Knie und Verstärkungen im Skischuhbereich.CMP Housut Salopette 3W15994:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, hiihto verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin CMP Housut Salopette 3W15994. Housut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet CMP Housut Salopette 3W15994

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Passar

-

Poikani on 12-vuotias ja hänellä on yleensä noin 158 vaatteita. Lue, että koot olivat vähän pieniä, joten otimme 164 kokoa ja ne sopivat tälle talvelle, mutta ei enempää se oli täsmälleen.

Hyvät housut

-

Erittäin hyvät housut 13-vuotiaalle tytölle alennettuun hintaan.

Cmp lasten hiihtohousut

-

Erittäin hyvälaatuinen, käytetty useiden kausien läpi hiihtoon, lumilautailuun, luisteluun ja muuhun lumeen liittyvään toimintaan. on sisäinen lumikenkä, joka on erittäin arvostettu

Ski housut cmp 12 vuotta

-

Ilmoitukselle identtinen tuote, koko vähän pieni, tyttäreni on 10-vuotias ja hänen housuissaan kuluu vielä 10 vuotta. Otimme 12-vuotiaan ja se on täydellinen, mutta niin hän käyttää sitä vain tällä hiihtokaudella

Hyvä ostaa

-

hyvä ostaa

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up