up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Housut Salopette 3W03106
  • Play videoCMP Housut Salopette 3W03106
  • CMP Housut Salopette 3W03106
  • CMP Housut Salopette 3W03106
  • CMP Housut Salopette 3W03106
360

CMP Housut Salopette 3W03106

CMP Housut Salopette 3W03106

CMP Housut Salopette 3W03106

plus
CMP

CMP Housut Salopette 3W03106

Tuotekuvaus CMP Housut Salopette 3W03106

Softshell Ski Salopette Pants on pitkät CMP-miesten talvihousut , jotka mukautuvat fysiologiaan ergonomisen rakenteensa ansiosta. Tämän vaatteen edut ovat lämpöä ylläpitämällä kehon lämpötilaa ulkolämpötiloista huolimatta.

Tuulitakki sisältää Wind Protect -tekniikan, joka suojaa sinua kylmiltä tuulenpuuskoilta. Lisäksi siinä on polyesterikangas, joka kestää riittävästi vettä ja hengittävyyttä, jotta ihosi pysyy kuivana ja raikkaana pidempään.

Näiden housujen rakenne sisältää hihnat, joissa on tuotemerkin nimi, jonka voit säätää tai poistaa tarpeidesi mukaan. Se sisältää myös säärystimet ja suojaosat nilkoissa, jotta siitä tulee korkean suorituskyvyn vaatetus. Sivuilla on taskut, joiden avulla voit säilyttää tavaroitasi turvallisesti vetoketjun avulla.

Ergonomisen sopivuuden ansiosta ne sopivat erinomaisesti naisten muotoon, joten nämä tangot sopivat heti alusta! Wind Protect -tekniikka suojaa sinua myös tuulisin, kun taas polyesteri- kangas takaa veden kestävyyden (7000 wp) ja hengittävyyden (5000 mvp).

Irrotettavat hihnat, joissa on erikoisrakenne, yhdistettynä säädettäväyn hihnaan, nilkkakoruista ja suojapeitteistä tekevät niistä mukanaan monipuolisen, toimivan ja suorituskykyisen vaatetuksen.Tällä hetkellä, CMP Housut Salopette 3W03106 tuotetta on saatavilla snowinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin CMP-merkkisiin hiihto tuotteisiin, joita hiihto verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Housut kokoelman malleilla. snowinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Naisten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat hiihto-tuotteet.

Ominaisuudet CMP Housut Salopette 3W03106

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Ammattimainen asenne on alusta alkaen frlt: se on yksinkertaista, tee tilaus, hanki seurantanumero, jatka pakettien vastaanottamista. tuotteiden ottelut, hyvä laatu!

-

Ammattimainen asenne tuntuu alusta alkaen: se on yksinkertaista, tee tilaus, hanki seurantanumero, seuraa pakettia ja vastaanota se. Tuoteosumat, hyvä laatu! Selvästi mitä tarvitset kaoottisessa maailmassa!

Hyvin lämmin

-

Se on erittäin mukavat ja erittäin lämpimät housut, voit istua lumessa, joka ei kastu.

Erittäin hyvä tuote

-

Rakasta housuja, ne ovat mukavia ja lämpimiä.

Täydelliset housut hiihtoon

-

Kauniit, lämmin ja mukavat housut. Täydellinen tavaratilan säästäjä käytännöllisellä sulkemisella. Toimitus odotettua aikaisemmin. suositeltava

Suuri

-

Erittäin mukava ja vedenpitävä. Käytän niitä aina lumella. Olen tyytyväinen kauppaan. Luotettava kauppa

Suuri

-

Täydelliset housut !! Erinomainen istuvuus! Huomio kokoihin xs on 42 !!!!

Täydellinen istuvuus .. lämpimin koskaan

-

Erittäin käytännölliset housut, mukava vyötärö ja antaa sinulle mukavan kaarevan muodon, täydellisen istuvan .. täydellinen erittäin hiihtoon ja näyttää jopa liian siistiltä Tilaukseni saapui erittäin nopeasti ja pakkaus oli siisti ja kaikki tavarat käärittiin erikseen alkuperäiseen pakkaukseen. Rakastin housuja & tilasi myös valkoiset

Erittäin hyvä tuote

-

Housut ovat erittäin mukavia ja lämpimiä

Erittäin kaunis

-

kaunis

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up