up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Housut Salopette 3W01717
  • CMP Housut Salopette 3W01717
CMP

CMP Housut Salopette 3W01717

plus

CMP Housut Salopette 3W01717

Tuotekuvaus CMP Housut Salopette 3W01717

Salopette Pants on miesten CMP-talvihousut, joka sisältää ihanteelliset ominaisuudet kylmän torjunnassa. Ulkopuolella se sisältää vedenpitävää lämpökangasta, joka estää kosteuden pääsyn ihoon. Lisäksi sen rakenne sisältää kolme kerrosta estämään kylmän tuulen tunkeutumisen sisälle.

Käyttämällä tätä miesten urheiluvaatetta pidät ihosi kuivana, koska siinä on Wind Protect -kalvo, joka sisältää mikrohuokosia hikoilun tehokkaaseen poistamiseen.

Rakennetta talvivaatteita on Muotoillut polvet että saavutetaan oikaisu sinun tarvitse suorittaa liikkeet lumessa. Tuulitakkeissa on tarranauhat, joita voit ylläpitää tai purkaa tarpeidesi ja säärystimiesi mukaan.

Nämä nailon Twill-kengät ovat urheilullisia ja dynaamisia.

Clima Protect -teknologia, erityinen lämpömikroporikerros, joka on asetettu kankaiden väliin, tarjoaa ylimmän suojan tuulta ja vettä vastaan.

Käytetyt materiaalit varmistavat, että housut ovat laadukasta ja kestävää vaatekappaletta, kun Twill antaa niille erityisen näyttävyyden.

Muita tuotteen ominaisuuksia ovat nauhatut saumat, lumiset säärystimet, säädettävä vyö ja useat monitoimiset taskut.Osta CMP Housut Salopette 3W01717 markkinoiden halvimmalla hinnalla! hiihto verkkokauppamme, snowinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Miesten vaatteet lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä CMP Housut Salopette 3W01717:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset hiihto kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet CMP Housut Salopette 3W01717

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä on

-

Hyvät hiihtohousut edulliseen hintaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up