up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Housut Salopette 3W01405
  • CMP Housut Salopette 3W01405
CMP

CMP Housut Salopette 3W01405

plus

CMP Housut Salopette 3W01405

Tuotekuvaus CMP Housut Salopette 3W01405

Nämä tytöt, jotka on valmistettu venytyskankaasta, ovat urheilullisia ja dynaamisia.

Clima Protect -teknologia, erityinen lämpömikroporikerros, joka on asetettu kankaiden väliin, tarjoaa ylimmän suojan tuulta ja vettä vastaan.

Käytetyt materiaalit varmistavat, että salopetit ovat laadukasta ja kestävää vaatekappaletta, kun taas venytyskangas antaa erinomaisen liikkumisvapauden.

Muita standout-ominaisuuksia ovat:

nauhatut saumat, lumiset säärystimet, säädettävä vyö, irrotettavat hihnat, nivelletyt polvet ja suojaava vahvikkeet nilkkojen ympärillä.Suunnitteletko CMP Housut Salopette 3W01405:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi snowinn:n, hiihtokaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 75.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! snowinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia CMP-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla hiihto tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet CMP Housut Salopette 3W01405

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up