up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Housut Salopette 3W00204
  • CMP Housut Salopette 3W00204
CMP

CMP Housut Salopette 3W00204

plus

CMP Housut Salopette 3W00204

Tuotekuvaus CMP Housut Salopette 3W00204

Nämä venytyskangasta valmistetut salopetit ovat urheilullisia ja dynaamisia.

Clima Protect -teknologia, erityinen lämpömikroporikerros, joka on asetettu kankaiden väliin, tarjoaa ylimmän suojan tuulta ja vettä vastaan.

Käytetyt materiaalit varmistavat, että salopetit ovat laadukasta ja kestävää vaatekappaletta, kun taas venytyskangas antaa erinomaisen liikkumisvapauden.

Muita standout-ominaisuuksia ovat:

nauhatut saumat, lumiset säärystimet, säädettävä vyö, irrotettavat hihnat, nivelletyt polvet ja suojaava vahvikkeet nilkkojen ympärillä.Oletko kiinnostunut CMP:n Housut Salopette 3W00204:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla snowinn:n valikoimassa, omassa hiihto verkkokaupassasi. Meiltä snowinn:lta löydät suuren valikoiman CMP-merkkisiä hiihto varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma CMP Housut Salopette 3W00204 vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt snowinn:n laajaan valikoimaan hiihto varusteita.

Ominaisuudet CMP Housut Salopette 3W00204

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen

-

Nopea toimitus hyvä tuote ..

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä quallity nopea palvelu ..

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up