up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Housut Long 3M06602
  • Play videoCMP Housut Long 3M06602
  • CMP Housut Long 3M06602
CMP
360

CMP Housut Long 3M06602

plus

CMP Housut Long 3M06602

Tuotekuvaus CMP Housut Long 3M06602

Long Pants on naisille tarkoitettu eristetty hiihtohousu CMP, joka on valmistettu 4-suuntaisesta joustavasta kankaasta liikkumisalueen laajentamiseksi.

Talvivaatteet sopeutuvat jalkoihisi sopivan istuvuuden ja paremman mukavuuden saavuttamiseksi. Sivulla tuulitakkeissa on vetoketju tuen lisäämiseksi.

Ulkopuolella mallissa on vedenpitävä kangas, joka estää kosteuden pääsyn ihoon. Versiota on saatavana erikokoisina.
Hyvin pukeutuva hiihtohousu valmistettu 4-suuntaisesta venytyskankaasta.

Kevyt, mukava ja vedenpitävä.

Erittäin joustava kangas tekee myös erinomaisen istuvuuden.snowinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia hiihto tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan CMP Housut Long 3M06602? Olet onnekas, sillä snowinn:ssä, Naisten vaatteet katalogissa ja Housut kategoriassa, tarjoamme muita hiihto tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet CMP Housut Long 3M06602

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up