`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Red Owl III

VAUDE Red Owl III

  • VAUDE Red Owl III
  • VAUDE Red Owl III
  • VAUDE Red Owl III

VAUDE Red Owl III

Tuotekuvaus VAUDE Red Owl III

Kestävät sadehousut jokapäiväiseen elämään ja hauskaa ulkona, vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä, heijastavat elementit, ympäristöystävällinen tuotanto.

Anna heidän leikkiä mudassa sydämensä halun:

Hengittävät, täysin vedenpitävät sadehousut mahdollistavat sen.

Kulumiskestävät vahvikkeet polvissa ja istuimessa takaavat tuotteen pitkän käyttöiän, heijastavat elementit takaavat hyvän näkyvyyden hämärässä.

Korvaamaton lapsille, jotka rakastavat kaikenlaista säätä.

Toiminnalliselle VAUDE-lasten vaatteelle on ominaista korkealaatuiset materiaalit, anatomiset istuvuudet ja värit sekä ympäristöystävällinen tuotanto.

Kehitämme lapsille hienostuneita ulkovaatteita, jotka ovat riittävän kestäviä välittääkseen lapsille lapsille.

Tämä tuote on valmistettu ympäristöystävällisellä, vettä hylkivällä Eco Finish -tuotteella ja valmistettu ilman fluorattuja hiilivetyjä (PFC).

VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Ominaisuudet:

2-kerroksiset housut, kulutuskestävät, vahvistetut polvet ja istuimen joustavat hihansuut sekoittavat hihansuissa säädettävät housut heijastinputkilla nimikyltin kanssa.

Sävellys:

Pääkankaan kasvot:

100% polyamidi.

pinnoite:

100% polyuretaania.

Vahvistuspinta:

100% polyesteriä.

Kalvo:

100% polyuretaania.

Vuori:

100% polyamidi.
Jos pidät VAUDE Red Owl III:sta, tutustu myös muihin VAUDE:n hiihtotuotteisiin Lasten vaatteet osastollamme ja Housut katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia snowinn:ssa, omassa hiihto verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet VAUDE Red Owl III

Sukupuoli
Housujen tyyppi
Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje