`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

VAUDE

VAUDE Red Owl III

VAUDE Red Owl III

  • VAUDE Red Owl III
  • VAUDE Red Owl III
  • VAUDE Red Owl III

VAUDE Red Owl III

Tuotekuvaus VAUDE Red Owl III

Kestävät sadehousut jokapäiväiseen elämään ja hauskaa ulkona, vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä, heijastavat elementit, ympäristöystävällinen tuotanto.

Anna heidän leikkiä mudassa sydämensä halun:

Hengittävät, täysin vedenpitävät sadehousut mahdollistavat sen.

Kulumiskestävät vahvikkeet polvissa ja istuimessa takaavat tuotteen pitkän käyttöiän, heijastavat elementit takaavat hyvän näkyvyyden hämärässä.

Korvaamaton lapsille, jotka rakastavat kaikenlaista säätä.

Toiminnalliselle VAUDE-lasten vaatteelle on ominaista korkealaatuiset materiaalit, anatomiset istuvuudet ja värit sekä ympäristöystävällinen tuotanto.

Kehitämme lapsille hienostuneita ulkovaatteita, jotka ovat riittävän kestäviä välittääkseen lapsille lapsille.

Tämä tuote on valmistettu ympäristöystävällisellä, vettä hylkivällä Eco Finish -tuotteella ja valmistettu ilman fluorattuja hiilivetyjä (PFC).

VAUDE Green Shape -merkki merkitsee ympäristöystävällisiä, toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Ominaisuudet:

2-kerroksiset housut, kulutuskestävät, vahvistetut polvet ja istuimen joustavat hihansuut sekoittavat hihansuissa säädettävät housut heijastinputkilla nimikyltin kanssa.

Sävellys:

Pääkankaan kasvot:

100% polyamidi.

pinnoite:

100% polyuretaania.

Vahvistuspinta:

100% polyesteriä.

Kalvo:

100% polyuretaania.

Vuori:

100% polyamidi.
Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään snowinn:ssa, omassa hiihtovarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Housuttuotteita suoraan VAUDE:lta. Kysy meiltä lisää hiihtotuotteista, kuten VAUDE Red Owl III, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet VAUDE Red Owl III

Sukupuoli
Ikä
Housujen tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje