up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360VAUDE Housut Aletsch II
  • Play videoVAUDE Housut Aletsch II
  • VAUDE Housut Aletsch II
360

VAUDE Housut Aletsch II

plus
VAUDE

VAUDE Housut Aletsch II

Tuotekuvaus VAUDE Housut Aletsch II

Suoriutuminen täyttää ekologia: Tinkimätön 3-kerros touring housut ympäristöystävällisiä Sympatex ®-kalvo vaativiin hiihto ja jääkiipeily.


Aletsch Housut ovat täysin veden-ja tuulenpitävä, jopa sade ja sulavan lumen cant tunkeutua teipatut saumat ja extra-pitkä, vedenpitävä aukko vetoketjut.


Irrotettavalla henkselit varten erinomaisen istuvuuden ja lämmin munuaisten alueella.


Kulutusta kestävä Cordura ®-vahvikkeet suojaavat teräviä ski reunoja, jääraudat ja kiviä.


Nämä tekniset ja kestävä housut täyttävät korkeimmat toimivuutta ja ekologia.


Green Shape laatumerkki tarkoittaa ympäristöystävällistä valmistusta materiaalista bluesign ®-standardin.Feartures:


- 3-kerros kangas


- Muotoillut polvet


- Painetut kulumisvapaat vahvistuksia


- Ruokalappu valmistettu verkkovuori


- 2 etutaskua vedenkestävällä vetoketjut


- 2 täyspitkää puolella vetoketjut


- Vyötärönauha Tra-In-painiketta


- Irrotettava, säädettävä henkselit


- Säädettävät lahkeensuut


- Sisäinen säärystimet avata


- Säädettävä sisäinen nilkkaimet tartuntarakenteen ja kiinnityskoukut


- Green Shape on sinun Vaude tae ympäristöystävällisiä tuotteita - kestäviä materiaaleja ja raaka-aineita säästäviä tuotanto. Tavoitteenamme on suojella ihmisen ja luonnon.


- Main kangas - Face: 96% Polyamidi, 4% elastaania, Kalvo: 100% polyesteri, Tausta: 100% polyesteri
Technologies:


bluesign-hyväksytty-kangas:


- Bluesign ®-standardin on maailman ankarimmat tekstiili standardi ympäristönsuojelu, kuluttajansuoja ja työturvallisuutta. Kaikki ympäristönäkökohdat tuotannon arvioidaan näytöksessä: veden ja ilman päästöjä, melutasoa, energian ja materiaalien käytön sekä työolosuhteita, jotka ovat vaarallisia materiaaleja. Tuotteita, jotka on valmistettu vähintään 90% bluesign ®-sertifioitu materiaaleja on annettu "bluesign ® hyväksytty kangas" etiketti.Cordura:


- Erittäin kulutusta kestävä pintamateriaali käytetään reppuja ja vaatteita. Cordura ® päihittää kaikki muut kankaat, kun se tulee repäisyvastus, vetovoima ja kulutuskestävyyttä. Cordura ® on 10 kertaa kestävämpää kuin puuvilla, 3 kertaa kestävämpää kuin tavallinen polyesteriä ja 2 kertaa kestävämpää kuin tavallinen nylon.Sympatex-Performance:


- Korkea laatu suorituskyvyn korkeimmalla tasolla ympäristöystävällisyys. Yhtenä maailman johtavista asiantuntijoista innovatiivisia suorituskykyä järjestelmien vaatteita, kenkiä ja asusteita, Sympatex ® kehittänyt huipputekniikan viimeistely perustuvat hydrofiilinen, ei-huokoinen Sympatex ®-kalvo. Sympatex ® on valmistajan ympäristöystävällisten, 100% vedenpitävä (> 35000 mm vesipatsas), 100% tuulenpitävä ja optimaalisesti hengittävä kalvot (35,000 g / m² / 24 h MVTR) ja laminaatit Euroopassa. Sympatex ®-kalvo koostuu kierrätettävä, ekologisesti harmitonta polyeetteriä esterin. Tämä tekee siitä täysin ympäristöystävällinen ja ihoystävällinen sekä 100% biohajoava. Lisäksi Sympatex ® kalvot ovat bluesign ®-sertifioitu ja takaa maksimaalisen ympäristönsuojelua ja kuluttajansuojaa.


VAUDE Housut Aletsch II:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Housuttuotteita Naisten vaatteet kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita VAUDE-tuotteita snowinn:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. VAUDE on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet VAUDE Housut Aletsch II

Vuodenaika
Pituus
Väri
Ominaisuudet
Housujen tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up