up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L
  • Play videoTsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L
  • Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L
Tsl outdoor
360

Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L

Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L

plus

Tsl Outdoor Reppu Dragonfly 15/30L

Tuotekuvaus Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L

Kun hyvä kävellä, mikä voisi olla mukavampaa kuin istua alas, nauttia hyvä välipala ja ihailla upeat näkymät? DRAGONFLY tarjoaa kaikki mukavuudet hyvä vaellus reppu, jossa on vaihteleva tilavuus keskiosaston (15 30L), joka yksin ja perheen retkeilijöille rakastaa, koska se voidaan säätää omaan toimintaa ympäri vuoden.


Kanssa eri nerokkaita ominaisuuksia ja helposti (eristetty lokero, jossa on useita säilytystaskut, tasku pienille henkilökohtaiset tavarat, istuin niin että voit istua alas ja pysyä kuivana ja puhtaana) piknikin tulee todellinen ilo.


Ja viimeisin lisäys pakkaus on, että se tarjoaa huomaamaton, helppo käyttää järjestelmää kuljettavat lumikengät. Epäilemättä paras kumppani vaeltaja, joka nauttii pienistä iloista elämää!Ominaisuudet:


SNOWSHOE CARRIER:


Yksinkertainen, nopea, intuitiivinen ja tehokas: vihdoinkin, lumikenkä operaattorin nimensä arvoinen!


Vaihteleva tilavuus päätasku:


Ei tarvitse olla useita eri kokoisia pakkauksia: Dragonfly on päätasku joka voi muuttaa sen tilavuus 15-30 L asiakkaan vaatimukset. Sen taka-aukon tarjoaa helpon pääsyn pohjaan pakkaus.Tekniset tiedot:


- 1200g / 2,64 kg


Etsitkö Tsl outdoor-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L:a? snowinn:sta, löydät täyden Laukut ja reput tuotekokoelman ja hiihto tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme snowinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin hiihtotarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Tsl outdoor Reppu Dragonfly 15/30L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Sudenkorento a 15/30

-

Se on toinen, että ostan yhden itselleni ja toisen vaimolleni. Käytännöllisin, jonka olen löytänyt markkinoilta, ihanteellinen hiihtokierrokselle lumikengillä. Useita aukkoja ja säilytystilaa. Vahvistettu kangas, jonka avulla lumikengät voidaan ripustaa turvallisesti repimättä pussia. Sen modulaarinen sivu 15/30 litraa helposti ja nopeasti. Kakun kuorrutus on istuminen alas istumaan lämpimässä lumessa. Mahdollisuus lisätä vesipussiosa, ulostulo ja jo annettu tuki. Ihanteellinen myös vaelluksille, jotka on kiinnitetty pylväiden tai jääkirvesen ripustamiseen

Ihanteellinen

-

Bona motxilla kohti käytäntöä shoeing niistä Amb neu i molts Utils compartiments

Reppu bruttorekisteritonnin sudenkorento toimiva ja valmis

-

Täydellinen reppu päiväretkille Mahdollisesti valmistumassa vedellä pussiin. Erittäin mukava ja erilaisia ​​ratkaisuja, kuten kätevä kaksinkertainen avaaminen päälokero (ylhäältä ja takaa) eri osastojen etu-, sivu- ja huipulla; erittäin mukava jopa kaksi vetoketjullista osastojen hihna repun ja järjestelmä kuljettaa ja lukita lumikengät ja sauvat. Toinen erittäin houkutteleva ominaisuus ja modulaarisuus kantavuuden joka menee 15-30 litraa vain kahdella klikkauksella. Kevyt ja toiminnallinen suosittelen sitä myös hyvä laatu / hinta-suhde.

Dragonfly 15/30

-

Suuri tuote, mietitty, hyvin viimeistelty.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up