up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Trezeta Vauvan Lumisaappaat Snowbob
  • Play videoTrezeta Vauvan Lumisaappaat Snowbob
  • Trezeta Vauvan Lumisaappaat Snowbob
Trezeta
360

Trezeta Vauvan Lumisaappaat Snowbob

plus

Trezeta Vauvan Lumisaappaat Snowbob

Tuotekuvaus Trezeta Vauvan Lumisaappaat Snowbob

Opiskeli vastata lapsiin? sopiva ja mukava tarpeet, Trezeta? s Snowbob edustaa viitettä kaikille talviaktiviteetteja harvoille maastoille ja altistuminen matalille lämpötiloille. Kiitos ainutlaatuisesta HEAT SAVER -teknologiasta, joka suojaa jalkaa kylmiltä lämpötiloilta ja kovilta sääolosuhteilta. Ergonominen kantapäärakenne, joka on tarkoitettu lapsille. Trezeta® Jumper-pohja yhdistettynä käärmeen tekniseen profilointiin lisää pitoa ja joustaa lunta ja märkiä pintoja pitkin kulutuspintaa.

Tekniset tiedot:

Yläosa: tekstiili

Vuori: villa polyesteri

Shell: Igloo Tr -kumi

Ulkopohja: Jumper Tr Rubber

Paino: 310 G

tekniikka:

Luonnollinen ilmanvaihto:

Luonnollinen ilmanvaihto on vallankumouksellinen tekniikka, joka on suunniteltu pitämään jalka kuivana ja helpolta vaellusaktiviteetin aikana. Tämä järjestelmä mahdollistaa erinomaisen kosteuden hallinnan ja yleisen mukavuuden.

Lämmönsäästäjä:

Lämmönsäästäjä ei ole tekniikka, se on käsite. Se on ajatus kehittää mukava, kevyt kenkä, joka pysyy kylmissä lämpötiloissa ja kova sääolosuhteet ja takaa yleisen ilmapiirin mukavuuden jalka pitkään talven toimintaa.


Tilaa Trezeta:n tuotteet, kuten Vauvan Lumisaappaat Snowbob, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu snowinn:aan, omaan hiihto verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Trezeta Vauvan Lumisaappaat Snowbob jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Trezeta Vauvan Lumisaappaat Snowbob

Väri
Ominaisuudet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up