up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTrespass Takki Tuff
  • Trespass Takki Tuff
  • Trespass Takki Tuff
Trespass

Trespass Takki Tuff

Trespass Takki Tuff

plus

Trespass Takki Tuff

Tuotekuvaus Trespass Takki Tuff

Täydellinen ylimääräisiä kylmät talvet, Tuff poikien rento takki on lämmin valinta, joka auttaa nähdä ne läpi kylmä päivää ulkona. Suunniteltu kerroksella kevyt pehmuste, joka eristää hänen kehon lämpöä, takki pysyy mukava ja lämmin ja täyte myös antaa takin sen houkutteleva tikattu pinta.


Suunniteltu kolme matalaa profiilia vetoketjutaskua varastointiin, täyspitkä vetoketju mahdollistaa helpon pukeutua samalla joustavat hihansuut ja säädettävä helma auttaa pitämään kylmää ilmaa lukittu. Saatavana musta, sininen tai harmaa tyylejä, tämä takki auttaa nähdä hänet läpi kylmän tyylikkäästi.Ominaisuudet:


Pojat rento takki

Säädettävä zip off huppu

3 matalaa profiilia vetoketjutaskut

Matala profiili keskellä edessä vetoketju

Nyörisäätö helma

Joustavat hihansuut

Kangas Kokoonpano: Shell 100% polyesteriä

Vuori 100% polyesteriä

Täyte 100% polyesteriäTekniikka:


Coldheat: kevyt, kestävä ja pehmeä lofted kuituja ansaan ja pidä lämpö kehon, antaa sinulle maksimaalisen liikkumavapauden ja pitää sinut täysin lämmin ja mukava. Coldheat tekniikka varmistaa, että voit pysyä mukava, jopa kaikkein arktisissa olosuhteissa.


Tutustu nyt hiihto valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Trespass-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. snowinn:sta, omasta hiihto verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Trespass tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Trespass Takki Tuff. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Trespass Takki Tuff

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Ihanteellinen lapsille

-

Se on erittäin kestävä ja erittäin mahdollinen vaate. Suojan lisäksi se on vedenpitävä ja hyvin huppu. Sillä mitä voit ottaa koko talven mennä lämpimäksi ja olla märkä. Se on myös ihanteellinen vaatekappale lapsille, koska se on tuhoutumaton.

Se näyttää hyvältä.

-

Se näyttää hyvältä tuotteelta, vaikka emme ole käyttäneet sitä, koska se on vähän iso

Hyvä ostaa!

-

Olen aina käyttänyt toista merkkiä tällaisissa takissa. Nähdessään tämän, ne näyttävät hyvältä ja tuon hintaan päätin siitä. Hän ei ole pettänyt minua. Katso ja viimeistely erittäin hyvältä. Luulen, että se tulee olemaan lämmin, koska lapsi ei ole vielä valittanut kylmästä. Toistan seuraavan ostoksen.

Rikkomus

-

Hyvä palvelu, erittäin hyvä hinta ja laadukas tuote.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up