up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTrespass Takki Tuff
  • Trespass Takki Tuff
  • Trespass Takki Tuff
Trespass

Trespass Takki Tuff

Trespass Takki Tuff

plus

Trespass Takki Tuff

Tuotekuvaus Trespass Takki Tuff

Tuff-poikien vapaa-ajan takki on täydellinen erityisen kylmiin talveihin, ja se on lämmin valinta, joka auttaa heitä näkemään kylmän päivän aikana ulkona. Suunniteltu kerroskevyellä pehmustekerroksella, joka eristää hänen kehon lämpöä, takki pysyy mukavana ja lämpimänä, ja pehmuste antaa myös takille houkuttelevan tikatun pinnan.

Kolme matalaprofiilista vetoketjullista taskua varten, täyspitkä vetoketju mahdollistaa helpon kulumisen, kun taas joustavat hihansuut ja säädettävä helma pitävät kylmän ilman lukittuna. Saatavana mustana, sinisenä tai harmaana. Tämä takki auttaa häntä näkemään kylmästä mukavasti ja tyylikkäästi.

Ominaisuudet:

Poikien vapaa-ajan takki

Säädettävä vetoketjullinen huppu

3 matalaa vetoketjullista taskua

Matala profiili edessä vetoketju

Vetonaru helma

Joustavat hihansuut

Tekniset tiedot:

Kuori 100% polyesteriä

Vuori 100% polyesteriä

Täyte 100% polyesteriä


Etsitkö Trespass-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Trespass Takki Tuff:a? snowinn:sta, löydät täyden Lasten vaatteet tuotekokoelman ja hiihto tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme snowinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin hiihtotarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Trespass Takki Tuff

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä valinta

-

Erittäin tyytyväinen ostoon ja takilla on paljon tyyliä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up