up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Trespass Housut Lohan
  • Play videoTrespass Housut Lohan
  • Trespass Housut Lohan
  • Trespass Housut Lohan
360

Trespass Housut Lohan

Trespass Housut Lohan

plus
Trespass

Trespass Housut Lohan

Tuotekuvaus Trespass Housut Lohan

Rinteillä olevat olosuhteet voivat olla testattavia, joten on tärkeää, että hiihtoasut pystyvät tarjoamaan sinulle mahdollisimman paljon suojaa. Suunniteltu tarpeitasi ajatellen, Lohan-naisten hiihtohousut rohkaisevat parhaaseen suorituskykyyn tarjoamalla sinulle luotettavan ja tehokkaan suojan ja suojan aina.

Näissä salopetteissa on vedenpitävä kangaskuori ja niissä on ompeleet peittävät saumat, joten saat 5000 mm vedenpitävän suojan ja tuulenpitävän peiton. Myös pehmustetut, kehosta poistuva kehon lämpö imeytyy kylmälämpöteknologialla rakennetulla eristyskerroksella, joka vangitsee lämmön housujen sisään, kun taas sivujalkojen vetoketjut antavat sinulle välittömän tuuletuksen tarvittaessa.

Nivelreunalla varustetut Lohan-salpettit sopivat polven luonnolliseen mutteeseen suksiparilla tai lumilautalla, joten et tunne kangasta rajoittavan sinua tai kahviloita taipuessasi. Irrotettavat olkaimet voivat tarjota sinulle ylimääräisen turvallisuuden, ja vyötärön säätimet sivulla antavat sinulle sopivan istuvuuden.

Lohan-naisten hiihtohousut on varustettu potkuilla, kestävyys ja 4 tilavaa taskua, jotka ovat helppo säilyttää. Niissä voi olla suosikki hiihtotakki, joka puolustaa päätä varpaisiin ja mukauttaa rinteellä.

Ominaisuudet:

Naisten hiihtohousut

topatut kupit ja

4 vetoketjullista taskua

Irrotettavat olkaimet

Side vyötärön säätimet

Sivujalkojen ilmanvaihtovetoketjut

Kick Patches

Nilkkurit

Nivelpuolikkaat

Tekniset tiedot:

Vedenpitävä: 5000mm

Tuulenpitävä: Kyllä

Teipatut saumat: Kyllä

Kuori 100% polyesteriä

Dobby PU-pinnoite

Vuori 100% polyesteriä

Täyte 100% polyesteriä


Suunnitteletko Trespass Housut Lohan:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi snowinn:n, hiihtokaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 69.49 $, ainoastaan rajoitetun ajan! snowinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Trespass-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla hiihto tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Trespass Housut Lohan

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up