up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTrespass Housut Contamines
  • Trespass Housut Contamines
  • Trespass Housut Contamines
  • Trespass Housut Contamines
  • Trespass Housut Contamines
  • Trespass Housut Contamines
Trespass

Trespass Housut Contamines

Trespass Housut Contamines

Trespass Housut Contamines

Trespass Housut Contamines

Trespass Housut Contamines

plus

Trespass Housut Contamines

Tuotekuvaus Trespass Housut Contamines

Pyydä alas ja takaisin takaisin Consmines-hiihtohousuihin. Lasten pehmustetut housut on eristetty lämpöä varten, vedenpitävä 3000 metriin asti ja hyötyvät edelleen teipatut saumat vuotojen estämiseksi; onnellinen hiihtäjä.

Ominaisuudet:

Kevyesti pehmustettu

Trikoosi vuori

Joustava vyötärö

2 vetoketjullista taskua

Nivelletty polvi tikka

Sivun nilkka vetoketju

Sivujalkojen ilmanvaihtovetoketju

Nilkkurit

Potkupaikat

Irrotettavat olkaimet

Tekniset tiedot:

Kuori 100% polyamidi PU-pinnoite

Vuori 100% polyesteriä

Täyte 100% polyesteriä

tekniikka:

Tres tex: Jos kuvittelet yhden vesipylvään, jota pidättää pala Tres Tex® -kankaastamme, voit alkaa ymmärtää, kuinka vedenpitävä kankaamme toimii. Takin tai housujen vedenpitävä lukema on millimetreinä korkeus, jonka tämä vesipylväs saavuttaisi, ennen kuin se alkaa valua ja vaarantaa kankaan. Esimerkiksi 5000 mm on vähän 5 metriä vettä, jota kangas pidättää.

Kylmälämmitin: Kevyt, kestävä ja pehmeä lofted kuidut vangitsevat ja pitävät kehon tuottaman lämmön, antavat sinulle maksimaalisen liikkumisvapauden ja pitävät sinut täysin lämpimänä ja mukavana. Kylmälämpöteknologia varmistaa, että voit pysyä mukavana jopa arktisimmissakin olosuhteissa.


Mitä mieltä olet Trespass Housut Contamines:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet hiihtoverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Trespass:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Lasten vaatteettuotteille.

Ominaisuudet Trespass Housut Contamines

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up