`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Everyday B TP50

Trespass Everyday B TP50

  • Trespass Everyday B TP50
  • Trespass Everyday B TP50
  • Trespass Everyday B TP50

Trespass Everyday B TP50

Tuotekuvaus Trespass Everyday B TP50

JOKAPUOLINEN NAISEN VESIPERIAALI PARKA JACKET Everyday naisten vedenpitävä hupullinen parka-takki käyttää kestäviä ja kevyitä ColdHeat-kuituja eristämään kehon lämpöä. Mukana säädettävät vyötärönauhat, sisemmät neulotut kalvosinnapit ja sisempi myrskyn läppä, voit myös muuttaa takin mahtuvan helposti ja ansaan lämpimässä ilmassa. Tres Shield -kankaasta saat vesitiivisvahvasta, joka on teholtaan 3 000 mm, ja siinä on myös nauhatut haavat ja huppu lisättyyn puolustukseen. Tuulenpitävä, tyylikäs takki on varustettu irrotettavalla turhankarvan koristekuvulla, kontrastivärillä ja antiikkisten messinkipintojen avulla.

Jos etsit hiihtovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu snowinn:aan. Trespass:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla hiihtotuotteilla on täysi Trespass:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Naisten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Trespass Everyday B TP50 on paras tuote hiihtotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Trespass Everyday B TP50

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava takki

-

Mukava takki edulliseen hintaan, toimitus oli hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje