`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Trespass

Trespass Everyday B TP50

Trespass Everyday B TP50

  • Trespass Everyday B TP50
  • Trespass Everyday B TP50
  • Trespass Everyday B TP50

Trespass Everyday B TP50

Tuotekuvaus Trespass Everyday B TP50

JOKAPUOLINEN NAISEN VESIPERIAALI PARKA JACKET Everyday naisten vedenpitävä hupullinen parka-takki käyttää kestäviä ja kevyitä ColdHeat-kuituja eristämään kehon lämpöä. Mukana säädettävät vyötärönauhat, sisemmät neulotut kalvosinnapit ja sisempi myrskyn läppä, voit myös muuttaa takin mahtuvan helposti ja ansaan lämpimässä ilmassa. Tres Shield -kankaasta saat vesitiivisvahvasta, joka on teholtaan 3 000 mm, ja siinä on myös nauhatut haavat ja huppu lisättyyn puolustukseen. Tuulenpitävä, tyylikäs takki on varustettu irrotettavalla turhankarvan koristekuvulla, kontrastivärillä ja antiikkisten messinkipintojen avulla.

Mitä mieltä olet Trespass Everyday B TP50:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet hiihtoverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Trespass:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Naisten vaatteettuotteille.

Ominaisuudet Trespass Everyday B TP50

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava takki

-

Mukava takki edulliseen hintaan, toimitus oli hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje