up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Trangoworld Takki Nekos Woman
  • Play videoTrangoworld Takki Nekos Woman
  • Trangoworld Takki Nekos Woman
  • Trangoworld Takki Nekos Woman
  • Trangoworld Takki Nekos Woman
Trangoworld
360

Trangoworld Takki Nekos Woman

Trangoworld Takki Nekos Woman

Trangoworld Takki Nekos Woman

plus

Trangoworld Takki Nekos Woman

Tuotekuvaus Trangoworld Takki Nekos Woman

Ominaisuudet:


Kiinteä huppu, jossa tarralla kääriä järjestelmän niska

Hood kasvojen ja tilavuuden säätö

Säädettävä helma kumipunoksella ja tulpat

Tasku laukut parempaa hikoiluun

Vedenpitävä

Vettä hylkivä

Hengittävä

Tuulenpitävä

Suunniteltu ääriolosuhteissa altistumista

Kevyt muotoiluTekniset tiedot:


Paino: 370g.Tekniikka:Gore Tex Active:


Se on 3 kerrosta vallankumouksellinen kangas. Kevyempi, pehmeämpi ja paljon vähemmän melua kuin muut 3L. Vaikka sen kalvo on 40 kertaa ohuempi kuin kangas, se on täysin vedenpitävä ja hengittävä. Tämä kangas suositellaan korkean intensiteetin toimintaa ole kovin pitkäaikainen.


Bluesign:


Bluesign standardipäinä pidemmälle kuin ympäristömerkki. Koska kokonaisvaltainen lähestymistapa tämän alan standardi, ei vain kuluttajien turvallisuus katsotaan, mutta myös muita näkökohtia kuten työterveyshuollon, Vesipäästö ja ilman päästöjä otetaan huomioon.


Näiden lisäksi tärkeitä näkökohtia, periaate luonnonvarojen säästäminen on tärkeä rooli bluesign standardi. Riippumaton Bluesign standardi takaa, että koko tuotantoketju sisältää vain komponentteja ja kulkee prosesseja, jotka ovat vaarattomia ihmisille ja ympäristölle.


Se käyttää mitä kutsutaan "Input Stream Management", joka näkee tuotannon sarja vaiheita, jotka on erikseen sertifioitu ja seurataan. Kaikki valmistusprosessit ja kemia on täytettävä Bluesign standardin lopputuotteen kantamaan etiketti bluesign.


Haluatko lisää hiihto tuotteita Trangoworld:lta? snowinn:sta, omasta hiihtoverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, kuten Trangoworld Takki Nekos Woman. Tällä hetkellä Trangoworld Takki Nekos Woman on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki hiihtovarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Trangoworld Takki Nekos Woman

Huppu
Väri
Ominaisuudet
Takin tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up