up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTrangoworld Takki Nekos Woman
  • Trangoworld Takki Nekos Woman

Trangoworld Takki Nekos Woman

plus
Trangoworld

Trangoworld Takki Nekos Woman

Tuotekuvaus Trangoworld Takki Nekos Woman

Ominaisuudet:


Kiinteä huppu Velcro kääriä järjestelmän niska Hood kasvojen ja volyymi säädin

Säädettävä helma kumipunoksella ja tulpat

Mesh tasku pussit parannetun transpiration

Vedenpitävä Vettä hylkivä

Hengittävä

Tuulenpitävä

Suunniteltu ääriolosuhteisiin altistumista

Kevyt muotoiluTekniset tiedot:


Paino: 370 gTekniikka:


Gore Tex:

Vaatteet suunniteltu Gore Tex tuotantoteknologian ovat kestävästi vedenpitävä ja tuulenpitävä yhdistettynä optimoitu hengittävyys. Kestävä tuotteita, jotka maksimoivat wearers' suojaa ja mukavuutta. Saatavana 2 ja 3 kerros rakenteita. 2 kerros rakenne käytetään Gore Tex tuotteet on suunniteltu monenlaisia ​​ulkoiluun. Erityinen Gore Tex on sidottu pintamateriaali ja suojattu sisäpuolelta erillistä vuorta. Erillinen vuori takaa paremman käyttömukavuuden ja monipuolisuuden. 3 kerros Gore Tex tuotteet ovat monipuolisia, viihtyisiä ja erittäin pehmeä. Erityinen Gore Tex on sitoutunut suoraan päällikangas ja pörröistä liner sisäpuolella. 3 kerros Gore Tex tuotteet on kehitetty pienentämään kerrospukeutuminen ja parantaa liikkumisvapaus.


Bluesign hyväksytty kangas:

Bluesign standardi päätä pidemmälle kuin ympäristömerkki. Koska kokonaisvaltainen lähestymistapa tämän alan standardi, ei vain kuluttajien turvallisuus pidetään, mutta myös muita näkökohtia kuten työterveyden, vesi päästöjen ja ilman päästöjä otetaan huomioon. Näiden lisäksi tärkeitä näkökohtia, periaate luonnonvarojen säästäminen on merkittävä rooli bluesign standardi. Riippumaton bluesign standardi takaa, että koko tuotantoketju sisältää vain osia ja kulkee prosesseihin, jotka ovat vaarattomia ihmisille ja ympäristölle. Se käyttää mitä kutsutaan "Input Stream Management", joka näkee tuotannon sarja vaiheita, jotka on yksilöllisesti sertifioitu ja seurataan. Kaikki valmistusprosessit ja kemia on täytettävä bluesign standardi lopputuotteen kantaa etiketti bluesign.


Tilaa Trangoworld:n tuotteet, kuten Takki Nekos Woman, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu snowinn:aan, omaan hiihto verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Trangoworld Takki Nekos Woman jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Trangoworld Takki Nekos Woman

Huppu
Väri
Ominaisuudet
Takin tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up