up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Trangoworld Takki Groove Ua
  • Play videoTrangoworld Takki Groove Ua
  • Trangoworld Takki Groove Ua
Trangoworld
360

Trangoworld Takki Groove Ua

plus

Trangoworld Takki Groove Ua

Tuotekuvaus Trangoworld Takki Groove Ua

Ominaisuudet:


Käännettävä takki

Kiinteä huppu

Hood kasvojen säätö

Raglanhihan

Pituussuuntainen zip

Elastinen ja hihansuut

Kalustettu elastinen helma

Pehmeä kuitu lämmöneristävyyttä

Vetoketjuläppä etutaskut

Hengittävä

Tuulenpitävä

Korkea lämpökapasiteetti

Sitkeä ja eristys suunnittelu

Terminen ja mukavaTekniset tiedot:


Paino: 775 g.Tekniikka:


DuPont ComforMax Classic:


DuPont ComforMax Classic on valmistettu käyttäen pisimmällä karstaus teknologia, joka tarjoaa 4 5 kertaa enemmän täytekuitu kerroksia kuin muut eristys. Jokainen yksittäinen täytekuitu kerros on vain 5 ~ 10 g / m², ja tämä tosi monikerroksinen rakenne on salaisuus ylivoimainen suoritus. Erinomainen lämpöä, pehmeä ja kevyt ja kestävä.


Trangoworld käyttää sen kokoelma useita lajikkeita alas: "Euroopan untuvaa", "Euroopan ankka alas", "untuvaa" ja "ankka alas". On 2 tärkeitä laatutekijöitä, jotka määrittävät alas suorituskykyä vaatteen tai makuupussi: yksi on sekoitus alas ja höyhen ("Sekoita suhde") ja toinen on täyttöä suorituskyky ("fill power"). "Mix suhde": tiedot, kuten "98/2" tarkoittaa, että täyttö vaate tai makuupussi, on 98% untuvaa ja 2% höyheniä. Alas pitää paremmin lämpöä kuin höyhenet. Suurempi osa alas verrattuna höyhenet on, sitä suurempi on eriste, jolla on sama täyttöpaino on. "Fill power": "cuin" on mittayksikkö testata alas suorituskyvyn kannalta täyttö ja pakkaus. Sitä suurempi on määrä "cuins", sitä suurempi on täyte suorituskyky on. Tuloksena on tuote, jossa on parempi eristys.


Jos haluat tietää lisää Trangoworld Takki Groove Ua:sta tai muista Trangoworld-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa snowinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia hiihto:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Takit valikoimaamme, mistä voit valita hiihtotuotteita Trangoworld:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Trangoworld Takki Groove Ua

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erittäin tyytyväinen takkiin

-

Erittäin tyytyväinen takkiin, ei niinkään vastaanottamisen viivästymiseen. Suosittelen alas

Mahtava

-

Erittäin mukava ja kuuma. Korkea laatu

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up