up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTrangoworld Takki Emin
  • Trangoworld Takki Emin

Trangoworld Takki Emin

plus
Trangoworld

Trangoworld Takki Emin

Tuotekuvaus Trangoworld Takki Emin

Ominaisuudet:

Kiinteä huppu Hood kasvojen säätö

Velcro hihansuut

Säädettävä helma kumipunoksella ja tulpat

Pidemmät takapuoli

Zip etutaskut

Vettä hylkivä Hengittävä

Kevyt ja mukava

Joustava kangas antaa mukavuutta ja liikkumisvapaus

toiminnallinen suunnittelu

Tekniset tiedot:

Paino: 390 g

tekniikka:

Free Move: Trangoworld® T & K + i osasto on kehittänyt FREE4MOVE, erilaisia ​​kaksijousto- kankaita erityisellä elastomeeriainesosan, joka toimittaa suurimman elastisuutta ja sopeutumiskykyä runkoon. FRE4MOVE tarjoaa käyttäjälle parhaan liikkumisvapaus vaativimpiin urheilu.

Windplus: hengittävä ja tuulenpitävä kalvo tarjoaa korkeimman suojan ankarissa sääolosuhteissa ja mahdollistaa höyryn läpi, varmistaen kehon pysyy kuivana, kun tekee toiminnan. Sen avulla höyry molekyylejä hikoilu läpi, mikä helpottaa hiki kun oma keho pysyy lämpimänä ja kuivana. Windplus estää tuulen kulkee puolestaan ​​ylläpitää optimaalisen mukavuuden taso kehosta.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi hiihto verkkokaupastamme. Osta Trangoworld Takki Emin alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin hiihto tuotteisiin Miesten vaatteet ja täydennä varusteitasi snowinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Trangoworld Takki Emin

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up