up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L
  • Play videoTrangoworld Takki Ailan Goretex 2L
  • Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L
360

Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L

plus
Trangoworld

Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L

Tuotekuvaus Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L

Ominaisuudet:


Irrotettava huppu, jossa vetoketju

Sealed saumat

Vedenpitävä kalvo

Hengittävä kalvo

Aseta holkki

Pituussuuntainen läppä zip

Velcro hihansuut

Hem säädin joustava johto ja tulpat

Vetoketjuläppä rintataskua

Vetoketjuläppä etutaskut

Edessä taskut läpällä

Sisäinen vetoketjullinen tasku

Inner vetoketjutasku kaksinkertaisella laatikolla

Vedenpitävä

Hengittävä

Kevyt ja mukava

Ergonominen säätö

Monikäyttöinen muotoiluTekniikka:


Gore Tex:

Vaatteet suunniteltu Gore Tex tuotantoteknologian ovat kestävästi vedenpitävä ja tuulenpitävä yhdistettynä optimoitu hengittävyys. Kestäminen tuotteita, jotka maksimoivat wearers' suojaa ja mukavuutta. Saatavana 2 ja 3 kerros rakenteissa. 2 kerros rakenne käytetty Gore Tex tuotteet on suunniteltu monenlaisia ​​ulkoiluun. Erityinen Gore Tex kalvo on sidottu pintamateriaali ja suojattujen sisäpuolella erillisellä vuori. Erillinen vuori takaa paremman käyttömukavuuden ja monipuolisuuden. 3 kerros Gore Tex tuotteet ovat monipuolisia, viihtyisiä ja erittäin pehmeä. Erityinen Gore Tex kalvo on sitoutunut suoraan päällikangas ja pörröistä liner sisäpuolella. 3 kerros Gore Tex tuotteet ovat kehitetty pienentämään kerrospukeutuminen ja paransi liikkumisvapaus.


Bluesign:

Bluesign standardipäinä pidemmälle kuin ympäristömerkki. Koska kokonaisvaltainen lähestymistapa tämän alan standardi, ei vain kuluttajien turvallisuus katsotaan, mutta myös muita näkökohtia kuten työterveyshuollon, Vesipäästö ja ilman päästöjä otetaan huomioon. Näiden lisäksi tärkeitä näkökohtia, periaate luonnonvarojen säästäminen on tärkeä rooli bluesign standardi. Riippumaton Bluesign standardi takaa, että koko tuotantoketju sisältää vain komponentteja ja kulkee prosesseja, jotka ovat vaarattomia ihmisille ja ympäristölle. Se käyttää mitä kutsutaan "Input Stream Management", joka näkee tuotannon sarja vaiheita, jotka on erikseen sertifioitu ja seurataan. Kaikki valmistusprosessit ja kemia on täytettävä Bluesign standardin lopputuotteen kantamaan etiketti bluesign.


Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät snowinn:sta, kuten Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L. Osta nyt Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L ja säästä paljon puhdasta rahaa Takit tuotteista. Lisäksi, Trangoworld-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että hiihtoverkkokaupastamme voit löytää Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? snowinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Trangoworld Takki Ailan Goretex 2L

Huppu
Väri
Ominaisuudet
Takin tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Ostokesäkuu2021

-

Ostin koon L ja täydellinen, leveä. Mitat: Pituus 175cm, Rinta: 102cm, Vyötärö: 96cm Lantio: 104cm Tilaus ilman ongelmia. Täydellinen toimitus

Suuri koko

-

Hieno takki, hyvä laatu. Suuri koko, joten jos olet epävarma kahden koon välillä, suosittelen teitä kohti pienintä. Erittäin kaunis ja erittäin hyvä laatu.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up