up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTrangoworld Pitkähihainen Paita Gisors
  • Trangoworld Pitkähihainen Paita Gisors

Trangoworld Pitkähihainen Paita Gisors

plus
Trangoworld

Trangoworld Pitkähihainen Paita Gisors

Tuotekuvaus Trangoworld Pitkähihainen Paita Gisors

Ominaisuudet:

Elastinen ja hihansuut Säädettävä helma kumipunoksella ja tulpat

Zip etutaskut

Inner vetoketjutasku

Hengittävä korkea lämpökapasiteetti

Kokoonpuristuvia pienikokoinen

Muotoilu, joka maksimoi liikkumisvapaus

Kevyt muotoilu

Monikäyttöinen muotoilu

Tekniset tiedot:

Paino: 375g

Tekniikka:

Polertec Power Stretch pro: Yhdistää suorituskyky ominaisuuksia Power Stretch työllistävät nylon ulko kestävyyttä ja polyesteri vieressä ihon kosteuden.

Down: Trangoworld käyttää sen kokoelma useita lajikkeita alas: "Euroopan hanhi alas", "Euroopan ankka alas", "untuvaa" ja "ankka alas". On 2 tärkeitä laatutekijöitä, jotka määrittävät alas suorituskykyä vaatteen tai makuupussi: yksi on sekoitus alas ja höyhen ("Sekoitussuhde") ja toinen on täyte suorituskyky ("fill power"). "Mix suhde": tiedot kuten "98/2" tarkoittaa, että täyttäminen vaatteen tai makuupussi, on 98% alas ja 2% höyheniä. Alas pitää paremmin lämpöä kuin höyhenet. Suurempi osa alas verrattuna höyhenet on, sitä korkeampi on eristeen samalla täyttöpaino on. "Fill power": "cuin" on mittayksikkö testata alas suorituskyvyn kannalta täyttö ja puristus. Sitä suurempi on määrä "cuins", korkeampi täytteen suorituskyky on. Tuloksena on tuote, jolla on parempi eristys.


snowinn:ssa näytämme sinulle kaikki Trangoworld:n Pitkähihainen Paita Gisors:n ominaisuudet. hiihtoverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Trangoworld Pitkähihainen Paita Gisors tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Trangoworld Pitkähihainen Paita Gisors ja voit hyödyntää muita hiihtovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Trangoworld Pitkähihainen Paita Gisors

Hihatyypit
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up