up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTrangoworld Liivi Viny
  • Trangoworld Liivi Viny
Trangoworld

Trangoworld Liivi Viny

plus

Trangoworld Liivi Viny

Tuotekuvaus Trangoworld Liivi Viny

Ominaisuudet:


Säädettävä helma kumipunoksella ja tulppa

Kalustettu kädentiet Lycra

Zip etutaskut

Sisätasku

Vettä hylkivä

Hengittävä

Kevyt ja mukava

Monikäyttöinen muotoilu

Terminen ja mukavaTekniset tiedot:


Paino: 295g


Tekniikka:


Pluma:


Trangoworld käyttää sen kokoelma useita lajikkeita alas: "Euroopan untuvaa", "Euroopan ankka alas", "untuvaa" ja "ankka alas". On 2 tärkeitä laatutekijöitä, jotka määrittävät alas suorituskykyä vaatteen tai makuupussi: yksi on sekoitus alas ja höyhen ("Sekoita suhde") ja toinen on täyttöä suorituskyky ("fill power"). "Mix suhde": tiedot, kuten "98/2" tarkoittaa, että täyttö vaate tai makuupussi, on 98% untuvaa ja 2% höyheniä. Alas pitää paremmin lämpöä kuin höyhenet. Suurempi osa alas verrattuna höyhenet on, sitä suurempi on eriste, jolla on sama täyttöpaino on. "Fill power": "cuin" on mittayksikkö testata alas suorituskyvyn kannalta täyttö ja pakkaus. Sitä suurempi on määrä "cuins", sitä suurempi on täyte suorituskyky on. Tuloksena on tuote, jossa on parempi eristys.


Jos olet kiinnostunut Trangoworld:n Liivi Viny tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten vaatteet tuotteet Trangoworld-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Trangoworld suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia hiihto tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Trangoworld Liivi Viny jo tänään!

Ominaisuudet Trangoworld Liivi Viny

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up