up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoTrangoworld Housut Kahpo
  • Trangoworld Housut Kahpo
  • Trangoworld Housut Kahpo
  • Trangoworld Housut Kahpo
Trangoworld

Trangoworld Housut Kahpo

Trangoworld Housut Kahpo

Trangoworld Housut Kahpo

plus

Trangoworld Housut Kahpo

Tuotekuvaus Trangoworld Housut Kahpo

Ominaisuudet:


Elastinen vyötärö vyö

Läppä lentää vetoketju

Zip sivuaukot

Snap-painiketta helma säätö

Kiinteät sisempi säärystimet

Näkyvä vetoketju sivutaskua

Hengittävä

Vedenpitävä

Vettä hylkivä

Tuulenpitävä

Kevyt muotoiluTekniset tiedot:


Paino: 350g.Tekniikka:


Gore Tex Active:


Se on 3 kerrosta vallankumouksellinen kangas. Kevyempi, pehmeämpi ja paljon vähemmän melua kuin muut 3L. Vaikka sen kalvo on 40 kertaa ohuempi kuin kangas, se on täysin vedenpitävä ja hengittävä. Tämä kangas suositellaan korkean intensiteetin toimintaa ole kovin pitkäaikainen.


Bluesign:


Bluesign standardipäinä pidemmälle kuin ympäristömerkki. Koska kokonaisvaltainen lähestymistapa tämän alan standardi, ei vain kuluttajien turvallisuus katsotaan, mutta myös muita näkökohtia kuten työterveyshuollon, Vesipäästö ja ilman päästöjä otetaan huomioon.


Näiden lisäksi tärkeitä näkökohtia, periaate luonnonvarojen säästäminen on tärkeä rooli bluesign standardi. Riippumaton Bluesign standardi takaa, että koko tuotantoketju sisältää vain komponentteja ja kulkee prosesseja, jotka ovat vaarattomia ihmisille ja ympäristölle.


Se käyttää mitä kutsutaan "Input Stream Management", joka näkee tuotannon sarja vaiheita, jotka on erikseen sertifioitu ja seurataan. Kaikki valmistusprosessit ja kemia on täytettävä Bluesign standardin lopputuotteen kantamaan etiketti bluesign.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Trangoworld Housut Kahpo:n! snowinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Trangoworld:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi hiihtoverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista hiihtoyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Trangoworld Housut Kahpo kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Trangoworld Housut Kahpo

Pituus
Väri
Ominaisuudet
Housujen tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up