up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoToko Edge Tuner
  • Toko Edge Tuner
  • Toko Edge Tuner
  • Toko Edge Tuner
Toko

Toko Edge Tuner

Toko Edge Tuner

Toko Edge Tuner

plus

Toko Edge Tuner

Tuotekuvaus Toko Edge Tuner

Laadukas, ergonomisesti muotoiltu reuna teroitin helppoon ja turvalliseen arkistointi sivureunat.
Ominaisuudet:


- Uusi laajempia kontaktipinnan turvallisen työskentelyn


- Kun kulma-asetukset 90 ° 85 °


- Sillä kaikenlaisia ​​tiedostoja ja timantti tiedostot


- Sisältää 80 mm World Cup universaali tiedosto


Oletko kiinnostunut Toko:n Edge Tuner:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla snowinn:n valikoimassa, omassa hiihto verkkokaupassasi. Meiltä snowinn:lta löydät suuren valikoiman Toko-merkkisiä hiihto varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Toko Edge Tuner vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt snowinn:n laajaan valikoimaan hiihto varusteita.

Ominaisuudet Toko Edge Tuner

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Toko reunaviritin

-

Helppokäyttöinen. Hieno tuote.

Hyvä viritin

-

Toko Edge -viritin toimii todella hyvin

Pelinvaihtaja minulle!

-

Niin iloinen, että ostit tämän. Hoidan 8 suksiparia perheelleni. teki suuren eron kuluvaan aikaan ja tulokset ovat upeita.

Otti reunavirittimen

-

Upea tuote, helppo käyttää. Erittäin suositeltavaa.

Hiihtoreunan teroitin

-

hyvä työkalu, käytännöllinen ja tarpeeksi pitkä pitämään tiedostoa hyvin ja seuraamaan reunaa ilman, että vaarana on liukastua ja avata peukalo ja käsi reunan reunaan vetäessäsi työskennellessäsi ... katso, kestääkö muovikuori ajan myötä ja jos ruuvi pitää edelleen tiedostoa oikein paikoillaan usean käytön jälkeen ... se näyttää vähemmän vankalta kuin Vola, mutta sen etuna on, että se on saatavana 3 päivässä Snowinnilla ollessaan 6 euroa halvempaa ...

Hyvä tuote, hyvä hinta

-

Täsmälleen odotettavissa. Kuva ja kuvaus tuotteesta täysin uskollinen

Tokon reunaviritin

-

En ole vielä käyttänyt sitä, se näyttää hyvältä ja hyvältä laadulta, jotta voitaisiin valmistaa teroittamaan alareunaa

Tunnettu viritin

-

Toimii hyvin

Toko-reunaviritin

-

ToKo Edge Tuner / Edge Tuner Pro on täydellinen loistava / laadukas laite. Minulla on molemmat näistä ja se on ehdottomasti hankittava kohde kaikille lumilauta-virittimille. Pienikokoisen lisäkolikoen osalta ToKo Edge Tuner Pro on luultavasti näistä kahdesta, koska S / S-pyörien ansiosta se pystyy saumattomasti kulkemaan kartongin / hiihtopohjan alareunassa leikkaamalla samalla halutun sivun reunakulmasta. Olen tehnyt levyjä / hiihtoa perheille ja ystäville jo muutaman vuoden ajan, ja tämä työkalu tekee soittoäänen reunat levylläsi. Se on erittäin kiinteä ja hyvin tehty ja voi käyttää joko 70 tai 100 mm + timanttikiviä. Snowinn ovat halvimmat ja parhaan myymälän saadakseen ToKo-vaihteistot toimitetaan Australiaan. Rakasta ToKo-virityslaitteiden laatua ja muotoilua. Suosittelen perusteellisesti.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up