up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoToko Board Grip
  • Toko Board Grip
Toko

Toko Board Grip

plus

Toko Board Grip

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Toko Board Grip

Ihanteellinen yksinkertainen työpaikkoja.

Slip nopea tuki pohja esikäsittelyn.

Lumilauta voidaan kiinnittää pystysuoraan työskenneltäessä puolella reunat.


Jos etsit Toko Board Grip:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. snowinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia hiihtotuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Tuetvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Toko Board Grip

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä!

-

Se näyttää hyvältä.

Se on erittäin mukavaa.

-

Se on vahva ja erittäin mukava.

Se on mahtava

-

Asennettu penkillä sekunnissa, erittäin vakaa palvelualustan aluksella!

Toko lumilauta

-

ToKo lumilauta Grip on ehdoton briljantti / laadukas laite. Tämä työkalu on selvästi kaikkien tuotteiden lumilauta-virittimiä. Olen tehnyt levyt / hiihtokeskukset perheelle ja ystäville jo muutaman vuoden ajan ja tämä kartongin vice tekee harjauksesta ja virittämisestä sinut oikeaan rintakehään. Se on erittäin supervakaa vice Grip, jolla on vankka koko metallikomponentti, säädettävät leveysdiidat 250 mm: iin, mikä mahdollistaa laajan halkaisijan levyjen turvallisen harjaamisen ja virittämisen ilman riskejä. Liukukappaleet lukkiutuvat, jotta pystysuorat reunasäädöt sallisivat, kun kumipää tarttuu yläosaan tiukasti pitämällä levyä estäen liukumisen horisontaalisista voimista. Snowinn ovat halvimmat ja parhaan myymälän saadakseen ToKo-vaihteistot toimitetaan Australiaan. Rakasta ToKo-virityslaitteiden laatua ja muotoilua. Suosittelen perusteellisesti.

Hyvä! sangoh ~

-

Ryeotneyo hieman hitaammin toimitus kuin koskaan ennen. Kirjoita hyvin. Se ei ole nopea lähetettäväksi, mutta se on niin hyvä.

Hyvä !!

-

Toimitus on vain hieman hitaammin ostettu hyvin.

Odota nopean hyväksytty näkemys.

-

Fast wait tulla käyttämään.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up