up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSwix T72 Racing Digital 220V 550W
  • Swix T72 Racing Digital 220V 550W

Swix T72 Racing Digital 220V 550W

plus
Swix

Swix T72 Racing Digital 220V 550W

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Swix T72 Racing Digital 220V 550W

levy antaa optimaalisen lämpötilan vakaus. Rauta ohjataan mikroprosessorilla ja on digitaalinen lämpötilan säätö. Selässä se kulma soveltamisen helpottamiseksi Cera F Edessä on suoraan kontrolloida luisto alue vahaus ja klassista suksia.

Jos etsit Swix T72 Racing Digital 220V 550W:a, tänään on onnenpäiväsi. snowinn:ssa, omassa hiihtoverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Huolto tuotteet. snowinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Voiteluraudat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Voiteluraudat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Swix T72 Racing Digital 220V 550W

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Se on erittäin helppo käyttää.

-

Käytän sitä Japanissa, mutta käytän muuntajaa. Koska se on raskas, se on erittäin helppo vahata.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up