up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSwix HF6X -5 ºC/-10 ºC 40 g
  • Swix HF6X -5 ºC/-10 ºC 40 g
Swix

Swix HF6X -5 ºC/-10 ºC 40 g

plus

Swix HF6X -5 ºC/-10 ºC 40 g

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Swix HF6X -5 ºC/-10 ºC 40 g

Lämpötila-alueella 5 ° C: sta 10 ° C (23 ° F 14 ° F). Suositeltava rauta temp: 145 ° C (293 ° F). Meidän std. resepti on osoittautunut liian hyvä pudota ja on siksi jatketaan uudessa Cera Nova X alue.

Se on hyvin suosittu vaha sekä alppien ja hiihto ja on osoittanut hyviä ominaisuuksia keinolumen lisäksi luonnon lunta.

voidaan käyttää rodun vaha yksin, vaan käytetään usein pohjana Cera F jauhetta.


Jos etsit korkealaatuisia Vahat tuotteita, siinä tapauksessa Vahat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Swix HF6X -5 ºC/-10 ºC 40 g:a, jonka tämänhetkinen hinta on 45.408 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. snowinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia hiihto varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Swix HF6X -5 ºC/-10 ºC 40 g:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Swix HF6X -5 ºC/-10 ºC 40 g

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Helppo säästö

-

Ostin 3 patruunaa Swix HF6: ta valtavalla alennuksella. Lumitalossa on hulluja hyviä tarjouksia, mutta esineiden vastaanottaminen kesti melkein koko kuukauden, mutta hinta oli minulle sen arvoinen.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up